Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19. -dik hétben járok a...

19. -dik hétben járok a második babámmal! Még nem érzem a picim mozgását! Ti mikor éreztétek a második babócát?

Figyelt kérdés

Az első babámat már a 18.-dik hétben éreztem,most

ezt a kicsit nem!Akinek már a második terhessége van ti mikor éreztétek az első mozgásokat?(főleg azok akik egy kicsit késöbb)köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 9. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 17 hetesen éreztem meg először a kislányomat, aztán 18+2 naposan az ikreket. Most 16+3 napos vagyok a fiammal és még nem érzem őt. Már én is nagyon várom a pillanatot :D

kitartás... majdcsak jelt adnak magukról ezek a kis lustik

2009. szept. 10. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél, 20 hetesen éreztem először, most viszont már a 15. héten bejelentkezett:)
2009. szept. 10. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Feküdj hasra, akkor meg fogod érezni! A babának semmi baja nem lesz tőle, de azért csak óvatosan!
2009. szept. 10. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az első fiamat 18 hetesen éreztem először, a másodikat pedig 20 hetesen. Már tiszta para voltam, elmentem uh-ra is külön, hogy tuti minden rendben van-e, de aztán egy szép nap a (véletlenül) csípős lecsó meghozta a hatását. :) Egy darabig főleg csak teljes nyugalomban és este fekvés közben éreztem csak. Már 25 hetes voltam (!!!) mikor végre rendszeresen is éreztem.
2009. szept. 10. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!