Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség, most vasalom a...

Segítség, most vasalom a babaholmikat, és nem tudom mit csináljak a plüss rugikkal? Azokat is kell vasalni? És a törölközőket?

Figyelt kérdés
és még egy kérdés elég 40 fokon mosni a ruhákat?
2013. febr. 23. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azokat nem vasaltam, csak az ágyneműt, egyéb pamut rucikat:) Én 60 fokon mostam mindig, de nem hiszem, hogy gond a 40 fok, mivel ezek a ruhák még gyakorlatilag nem koszolódnak:)
2013. febr. 23. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
és 60 fokon nem mentek tönkre, főleg a plüss dolgokra gondolok?
2013. febr. 23. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

jöhet a sopánkodás és a lepontozás! :)

én csak 40 fokon mostam és sose vasaltam a babaholmikat (semmit).

annyit azért tettem, hogy szódabikarbónát tettem a mosószer mellé (fele-fele arányban), az fertőtlenít.

naponta kap tiszta ruhát (vagy ha baleset éri)

semmi baja a babámnak, gyönyörű a bőre, nem beteg, nincs allergiája.

2013. febr. 23. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
a plüss rugikkal vigyázz! lehet őket vasalni, de nekem volt egyetlenegy, ami rátapadt a vasalóra az első pillanatban. pedig nem volt más anyagú, mint a többi. nem értettem.
2013. febr. 23. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is 40 fokon mosom a babaruhákat és a plüssöket is vasalom, még a törcsit is. Az egyik pelenka anyagú, azt azért, a másikon meg van egy kengurufej, azt meg azért, szóval a fertőtlenítés mellett leginkább azért vasalom őket, hogy jobban nézzen ki. :) Amúgy volt, hogy nem érkeztem kivasalni (ruhát, törcsit) és már szükség volt rá, akkor nem vasaltam. A mosásról még annyit, hogy az én gyermekeim szőkék-kék szeműek-fehér bőrűek, így a dokinéni javaslatára nem használok öblítőt, csak mosószert (Dreft baby), mert hajlamosabbak az allergiára (is).
2013. febr. 23. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez igény kérdése! Én mindent vasaltam a babának!
2013. febr. 24. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!