Inszemesek: hány babával sikerült inszeminációval teherbe esni?
Úgy érted, hogy inszeminációs kezeléssel egy, vagy több baba fogant? (Ne haragudj, de kicsit furán fogalmaztad meg a kérdést)
Nekünk a 3. inszeminációnk sikerült és 1 babánk lett. Abban a ciklusban egyébként 3 érett petesejtem volt.
4 inszeminációm volt, de eggyel sem estem teherbe.
Ha jól értem a kérdést.
Akiket ismerek sikeres inszemináltakat, mindenkinél 1-1 baba lett.
Nekem is 4 inszemem volt, és egyikkel sem sikerült!
Rengeteg pénzt, és csalódottságot emésztett fel, pedig egyikünknek sincs semmi bajunk!Ki érti ezt?
Köszönöm a válaszokat! A kérdés lényege, hogy az inszeminációs ciklusban ha megfogant a terhesség, akkor hány baba született.
De igazából én írtam rosszul, mert arra lettem volna kíváncsi hogy hány "domináns" (tudom hogy abból csak egy van, de az orvos szerint hány esélyes) tüsző érett, és végül hány baba fogant.
Pl. 4 tüsző érett, abból kettő volt domináns, és egy baba született.
De annak is örülök ha azt is megírjátok hogy mindez hányadik inszemnél sikerült.
Kíváncsi voltam hogy itt mekkora az ikerterhesség gyakorisága.
Ha minden igaz és addig nem esem spontán teherbe, akkor tavasszal már meglesz az első (és remélem utolsó) inszemünk.
1-es vagyok.
Én meg úgy értettem a 3 érett petesejtet, hogy az mind esélyes lett volna babára és így is csak 1 lett.
A sikertelen inszeminációknál is volt olyan petesejtem, ami megfelelő lett volna, sőt a 2. inszeminációnál kettő is. Azokból mégsem lett egy baba sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!