Van olyan kismama aki inszeminacioval lett terhes?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 16:10
1/4 anonim válasza:
Szia! Igen, inszeminációval estem teherbe és hál'istennek elsőre sikerült is. Most 26 hetes terhes vagyok és kisfiút várunk. Tehát ha inszemináció előtt állsz, ne add fel és próbálj pozitívan hozzáállni! Sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
SZia , egy hete volt az inszem, bizom benne hogy sikerul bar nagyon felek egy ujabb csalodastol ( lassan 3 eve probalkozunk ) . Te ereztel valamit mielott meg kellett volna jonnie ? Nekem vannak ilyen hirtelen nyilalasok , gorcsolgetesek es a melleim lathatoan megnottek , bar ez lehet a gyogyszertol is amit szedek ...
2010. szept. 30. 08:31
3/4 anonim válasza:
A melleim nekem is feszültek, megduzzadtak, de más tünetem nem volt. Én úgy voltam vele, hogy biztos nem sikerült, mert abban az időben rengeteget idegeskedtem, sokat dolgoztam. Hál'istennek sikerült. Próbáld meg nem beleélni magad, nagyon drukkolok neked! Hol csinálták az inszeminációt. Nekem a debreceni Klinikán. Vigyázz magadra! Szia! 26 hetes km.
4/4 anonim válasza:
Szia.Én 24 hetes kismama vagyok.Nekem is inszemmel lett a bébi és elsőre sikerült,pedig mi már 5 éve próbálkoztunk.Nekem ahogy megcsinálták az inszemet onnantól fogva görcsölt a hasam és fájt a mellem,pár nap múlva hányingerem volt.Csak pozitívan kell hozzá állni.Sok sikert és kitartást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!