Milyen támogatás jár nekünk, ha még nappalis egyetemista vagyok? És ezeknek mennyi a max. összege egy hónapban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 14:31
1/6 anonim válasza:
Szia!
A terhesség ideje alatt semmi, ha megszületik a baba, akkor csak gyes (nettó 25eFt) és családi pótlék (12200 Ft egyedülálló esetében 13700 Ft).
2/6 anonim válasza:
Így van. Terhesség alatt semmi, szülés után ha jól tudom jár az egyszeri anyasági támogatás, 1X 65.000 ft, majd havonta a gyes+csp=38.000 ft.
3/6 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Ezek járnak, illetveaz egyetemtől tudsz majd még kérni szoc. támot, meg némelyiken egyszeri pénz is jár, ilyen egyszeri szoc.tám pl baba születés, vkid meghal, házasságot kötsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Csak szerettem volna pontosan tudni, hogyan is tervezzünk! Mindenkinek boldog babavárást!
2009. szept. 9. 21:36
5/6 anonim válasza:
A Gyeshez hozzászólnék. Nem 25, hanem 28500 azoknak, akik 2010-től szülnek. a Kiskönyvben is benne van, amit a védőnő ad. Ja, s úgy lehet nézni, hogy gyerek születésekor mennyi az öregségi nyugdíj legkisebb összege.
6/6 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Igazad van, a gyes 28500 Ft, csakhogy ez bruttó! Ebből 9,5% nyugdíjjárulék jön le, így nettóban a gyes 25792 Ft. Ezért írtam 25-öt...
Üdv: első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!