Milyen ágyneműd van vagy lesz majd a babádnak a kiságyában? Hol veszed?
Figyelt kérdés
Láttam 3 részes új pamut babaágyneműt akciós áron 7000ft-ért. Az megéri szerintetek? Lepedőből mennyit vesztek a matracra?2013. febr. 22. 16:27
1/8 anonim 

válasza:

mi az auchanban vettünk kispárnát paplant 2000ft volt szerintem teljesen jó, 2 lepedőt vettünk hogy legyen csere huzatból szintén később majd veszünk még szerintem ennyi bőven elég
2/8 anonim 

válasza:

Szia!Én anno a kisfiamnak a Brendonban vettem 4 részes garnitúrát(függöny+rácsvédő+kispárna+takaró).Mi a matracra vettünk egy olyan védőlepedőt(bár nem így hívják),aminek a felsőrésze frottír,az alja nejlon,és erre jött a gumis lepedő.Mi gumis lepedőből 2-t vettünk.
3/8 anonim 

válasza:

Az első válaszolóval megegyezően, én is az auchan-ban vettem 2000 Ft-ért sima fehér ágyneműt (párna+paplan) Talán még most is van, mert pár hete volt ez az akció.
Nyilván erre majd kell egy huzat. Venni szeretnék még 2 lepedőt és egy vízhatlant is, amit majd aláteszek.
Ezenkívül a brandon-ban fogom megvenni a rácsvédőt és lehet, hogy még pluszban még egy mintás ágyneműt, mert ott vannak a legszebbek.
4/8 anonim 

válasza:

5/8 anonim 

válasza:

Minden babatextilt az IKEA-ban szoktam venni. Lepedőből 4 váltás van, ágynemű 3 meg pár pléd, babának vettem a rácshoz ilyen felkötözhető védőt. Kb ennyi.
6/8 anonim 

válasza:

4 garnitúra van mindenből,de ezeket én varrtam.
7/8 A kérdező kommentje:
Lepedőből minimum 2-re gondoltam én is, hogy legyen csere belőle. A 3 részes ágynemű mesefigurás rácsvédőből, párnából és takaróból áll. Ebből csak egy garnitúrát vennék. + még egy-két plédet, textilpelenkákat.
Ilyesmire gondolok:
+ még egy-két plédet, textilpelenkákat.
Ez így elég lesz?
2013. febr. 22. 18:52
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon sok a 7000 Ft. Nekem Édesanyám varrónő, így könnyen vagyok, mert ő megvarrja, de a takaró és a kispárnát én is meg tudnám varrni. Ha van otthon varrógéped, vagy ismerős körben, akkor én a helyedben megvarrnám. Két anyagot összevarrni nem olyan nehéz, és szerintem sokat lehet vele spórolni. Persze, ha nincs otthon varrógép, úgy nehezebb, de szerintem a 7000 ft akkor is sok érte, de Ti tudjátok. Ha megtehetitek, akkor vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!