Ez most pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Van már egy 20 hónapos kislányom, szóval láttam már pozi tesztet, de most nem tudom eldönteni...mondjuk még van 3 napom a mensiig...szerintetek? :)
szabad szemmel látok rajta valamit...
képek:
negatív:
válaszaitokat köszönöm :)
2013. febr. 22. 13:00
22/33 A kérdező kommentje:
12-es hozzászólónak, ha olvasod, én nem arra a csíkra gondoltam, az a ragasztás :D élőben pont ott van, mint a main, majd nézd meg...;)
2013. febr. 23. 12:32
23/33 A kérdező kommentje:
14-es, köszi, megcsináljam Neked is ilyenre? :D
2013. febr. 23. 13:09
25/33 anonim válasza:
:)) na ezen már tök jól látom:)) ez csak erősödni fog:)
26/33 anonim válasza:
Ez nega....Megette a fene, mikor karikázgatni kell...Én ilyennel tapétázni tudnék..Mikor baba lett, nem volt kétséges a második csík.
38hkm.
27/33 A kérdező kommentje:
Sziazstok!
Mindenkinek köszi a választ. A mai tesztem már egyértelmű, ott a második csík nem kell forgatni, fénybe tartani :D szóval jön ketteske:D
14-es, zselé alapon mágneses géllakk :D na, érdekel? :D
2013. febr. 25. 10:51
28/33 anonim válasza:
Mondtam én! Nagy gratula! Zselere gel lac? Ilyet meg nem hallottam? :-)
30/33 A kérdező kommentje:
persze, zselével megépítettem a formáját, és fixálás nélkül mehet rá a géllakk ;) tartósabb is, mint saját körmön;)
2013. febr. 26. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!