Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált tesztem jó lett,...

Aazsuzs kérdése:

Kombinált tesztem jó lett, negatív. Ha esetleg az AFP vizsgálat pozitív, nyugodt lehetek a kombinált teszttel a kezemben?

Figyelt kérdés

2013. febr. 21. 11:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én így voltam.

Na, nem mondom, hogy nyugodt voltam, mert a rossz afp miatt szétizgultam az agyam.

Viszont a dokik megnyugtattak, hogy minden oké, mert ha a kombinált teszt jó volt, akkor ne izguljak nagyon, az afp már elavult vizsgálat, sokszor fals eredménnyel.

Lányom makk egészségesen született.

2013. febr. 21. 11:52
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem jó lett mindkettő,és a védőnő azt mondta az SFP előtt, hogy ne aggódjak,mert a komb.teszt már felulírja az afp-t.
2013. febr. 21. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a dokim és azt mondta hogy ha ez a variáció áll majd fenn, akkor el fog küldeni magzatvíz vételre. Úgy hogy arra döntöttem nem kombinált tesztre megyek 30 ezerért, hanem 4D-re 15 -ért. Minek akkor a kombinált, ha ő azt nem veszi figyelembe?Nem is értem. De ez az én dokim, beszéld meg mindenképpen a tieddel.
 4/17 anonim ***** válasza:
A-t akartam írni.
 5/17 anonim ***** válasza:

Szia! Jol irta az elozo, az AFP egy elavult vizsgalat aminek az erteket annyi minden tudja befolyasolni hogy nagyon megbizhatatlan eredmenyt ad.

Szinte csak arra jo, hogy a kismamakat idegesitse. A kombinalt teszt sokkal korszerubb, es sokkal pontosabb valaszt ad ha elvegezteted. Tenyleg ne aggodj ha rossz lesz az AFP-d.

Kerestem neked 2 linket az AFP-rol es a kombinalt tesztrol hogy megnyugodj:) Boldog babavarast!

[link]

[link]

2013. febr. 21. 12:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Elso, nem elozo, bocs
2013. febr. 21. 12:07
 7/17 anonim ***** válasza:
És ha kombinált tesztet csináltatsz, kötelező az AFP?
2013. febr. 21. 12:09
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek a sok-sok választ!:)
2013. febr. 21. 12:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Az AFP meg mindig kotelezo, a kombinalt teszt fizetos, valaszthato.
2013. febr. 21. 12:14
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja meg annyi, hogy amiota itthon is tudjak ertekelni a kombinalt teszthez levett vert, azota mar nem 30ezer a teszt ara hanem 7-10 kozott mozog.
2013. febr. 21. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!