Aazsuzs kérdése:
Kombinált tesztem jó lett, negatív. Ha esetleg az AFP vizsgálat pozitív, nyugodt lehetek a kombinált teszttel a kezemben?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 11:47
11/17 anonim válasza:
Sajnos Hajdú-Bihar, meg Szolnok megyében még mindig 30 ezer. Ha elmegyek Pestre meg majdnem mindegy. :(
12/17 anonim válasza:
Nekem azt mondat az orvosom, hogy igen, kombinált teszt+genetikai UH után nincs jelentősége már az AFP-nek, ami úgyis egy elég elavult dolog és sokszor ad téves diagnózist.
13/17 anonim válasza:
A kombinált teszt sokkal megbízhatóbb, mint az AFP!
14/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz az AFP-vel. Én pont ma volt 18 hetes genetikai uh-on az Istenhegyi úton, ott mondta a doktornő, hogy az AFP önmagában semmit nem jelent, Béta HCG-vel együtt nézik. Ha az AFP alacsony, hcg magas, akkor lehet problémára gyanakodni. Nekem alacsony volt, de normál hcg-vel, és most az uh-on minden lehetőségét kizárta annak, hogy esetleg down-kóros a baba. Nekem is volt kombinált tesztem negatív eredménnyel, de azért én is aggódtam.
15/17 A kérdező kommentje:
A Béta HCG az mi?
2013. febr. 21. 18:49
16/17 anonim válasza:
A béta HCG a terhességi hormon, ami jelen van a szervezetedben, amit a terhességi teszt is kimutat. Ezt is nézik az AFP-vel együtt. A kombinált tesztnél is nézik, rajta kell lennie a papírodon.
17/17 A kérdező kommentje:
Szabad b-HCG lehet az?És ennek mi a tól ig határa, ami jó?
2013. febr. 22. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!