Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is bekavar a front?

Másnak is bekavar a front?

Figyelt kérdés

Milyen tüneteitek vannak?

Nekem 2 napja a vérnyomásom 140 és 120 között ingadozik.A pulzusom ma 100 fölött van kicsivel.Megvisel a front,remélem nem lesz ettől hamarabb meg a babám.Holnap töltöm a 37 hetet.

2013. febr. 22. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a front miatt született meg a babám 2 héttel hamarabb a kiírtnál :D A front megindithatja a szülést, aznap 8 szültünk a kórházba front miatt :)
2013. febr. 22. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még csak a 32. héten vagyok, szerencsére nem frontérzékeny. De ilyenkor én is megérzem, mert egyszerűen nem tudok eleget aludni, nem ébredek kipihenten. Amikor épp nincs front, akkor viszonylag kevés alvással is ki tudom pihenni magam.

Nem hiszem, hogy ez gond lenne nálad, de a 37. héttől már amúgyis érett szülésről lehet beszélni, tehát már nem lenne koraszülött. Szerintem nem lesz baj!

2013. febr. 22. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap óta szinte folyamatosan székelési ingerem van és a hüvelyem is nagyon szurkál:(

29hkm.

2013. febr. 22. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is van,mikor megbabrálja a pulzusomat,olyankor majd kiugrik a szívem és rosszul vagyok,alig kapok levegőt,elsápadok,stb.Meg sajnos én a fronttól keményedek meg görcsölök elég rendesen :( Szedem a magnerotot de még így is görcsölök.Tegnap este is görcsöltem,aztán olyan másfél óra alatt elmúlt,most megint görcsölök,és fáj a fenekem felett a csont is nagyon :/

29+3 hkm

2013. febr. 22. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!