Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma front van? Más is rosszul...

Xtina22 kérdése:

Ma front van? Más is rosszul érzh magát?

Figyelt kérdés
Levertség,job oldalt tompa fej fájás,hányingerszédülés,magzatmozgása nem annyira aktív? Másnak is van ilyen? 30hkm
2013. febr. 6. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok terhes, de levert az eléggé, úgyhogy lehet bőven... :o/

Megnéztem: kettős front

2013. febr. 6. 10:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez remek... :/ köszi szépen!
2013. febr. 6. 11:00
 3/12 anonim ***** válasza:

A fejem fáj egy picit de a kedvem elég jó, főleg a tegnapihoz képest amikor is sírva fakadtam minden bajomon... :)

A babám mocorog reggel óta, rugdossa a bordáimat rendesen. :)

32hkm

2013. febr. 6. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:

én is érzem a frontot, meg a baba is, sokkal nyugisabb, mint szokott lenni.

remélem nem megyünk még ma szülni... sokat olvasom, hogy a front beindíthatja a szülést.

37 hkm

2013. febr. 6. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fáj a fejem,de már tegnap este óta...de a picim majd kiugrik a hasamból...meg vannak fájások rendesen,de sz.tem jóslók,nem hiszem hogy baba lesz ....bár nem bánnám...17-re vagyok kiírva :)
2013. febr. 6. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Fejfájás, levertség, szédülés.....ez a front dolog eszembe sem jutott, de valószínű igazatok van. 34 hkm
2013. febr. 6. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:

kedves 5ös! drukkolok, hogy mihamarabb babázhass :)

én 27.-re vagyok kiírva, de nem hiszem, hogy addig kihúzzuk, főleg ezekkel a fasza frontokkal :)

3. voltam

2013. febr. 6. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:
3.babám a másik kettőnél is reméltem,hogy így lesz...de ráhúztam mindegyikkel 4 napot . a 2. babámmal 1 hétig jöttek-mentek a fájások...általában délelőtt 3-4 órán át és este felé is ugyanígy...mondjuk aztán amikor elfolyt a magzatvíz meg is lett 1 óra alatt :) Köszi,és én is szurkolok neked!
2013. febr. 6. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:
35 hetes ikerterhes vagyok és az én babáim is elég nyugisak ma.A fejem ma nem fáj de amúgy én is furán vagyok.Ez a kettős front nekem se tesz jót.
2013. febr. 6. 12:24
 10/12 anonim ***** válasza:
velem tegnap volt ez. olyan voltam ,mint egy zsák trágya . mindenem fájt, sehogy sem volt jó ,egész nap csak egy szelet kenyeret tudtam magamba erőltetni. egy kis séta is szörnyen megviselt, a begyújtásról nem is beszélve. el is ájultam este 8kor. ma már jobb, bár a pocakom sziklaként húZ le.
2013. febr. 6. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!