20 évesen kész rá a szervezet, hogy hordjon és megszüljön egy babát?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 09:37
11/14 anonim válasza:
Sok orvos ajánlja a szülést a 20-as években,én is 21 évesen,szeptemberben fogok szülni :) 11 hetes vagyok :) Gratulálok Neked,és ne aggódj,ha te készen állsz,a szervezeted is :)
12/14 anonim válasza:
Én 21leszek mikor szülni fogok. Unokatesòm 30 utàn szült és ő nagyon örült hogy én ennyi idősen fogok mert ő azt mondja hogy néha màr kicsit öregnek érzi magàt mikor a csajokkal egésznap jàtszik meg a leckét írjàk. A védő nénim is azt mondta hogy ilyenkor még sokkal terhelhetőbb a szervezetünk. Ha az anyagiak rendben vannak akkor minden okés:)
13/14 anonim válasza:
hogy kész-e? biológiailag a legideálisabb, ez tény.
14/14 anonim válasza:
A szervezet totál kész van rá (minél fiatalabban szül az ember, annál jobban viseli), de ettől még nem biztos, hogy lelkileg is készen állsz az anyaságra! Nem csak kihordani meg megszülni kell, hanem fel is kell nevelni! (Ezzel nem azt mondom, hogy te nem vagy érett rá, csak a válaszomhoz hozzátartozott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!