Milyen vizsgálatot végez az orvos?
Figyelt kérdés
Kimaradt a menstruációm, ezért holnap elmegyek nőgyágyászhoz .. Milyen kérdéseket fog feltenni az orvos, illetve milyen vizsgálatokat fog elvégezni hogy megállapítsa, terhes vagyok-e? Nagyon nem szeretnék az lenni egyébként.. remélem hogy más áll a probléma hátterében.. Előre is köszönöm a válaszokat!2013. febr. 21. 13:49
21/28 anonim válasza:
De azt nem irtad meg h mikor teszteltél,lehet 2 nappal késöbb már pozitivat mutatott volna.
22/28 A kérdező kommentje:
Múlthéten teszteltem.. már ki kellett volna mutatnia elvileg..
2013. febr. 22. 18:01
23/28 anonim válasza:
elvileg...de lehet hogy késöbbi peteérésböl volt a terhesség..én tesztelnék...ha negativ,meg is nyugodnék.
24/28 A kérdező kommentje:
Miért teszteljek mégegyszer? Kedden úgyis kiderül ha van ott valami.. az a biztos. :(
2013. febr. 23. 13:19
25/28 anonim válasza:
Csak hogy addig ne idegeskedj...bár elég nyugodtan kezeled a dolgot,engem szétvetne az ideg..lehet a doki még nem látott semmit,de a teszt ma már kimutatná amit mult héten még nem.
26/28 frászkarikaborsó válasza:
ha olyan friss a terhesség hogy a teszt sem mutatja ki akkor az orvos semmit nem fog látni, ezt azért tudd.
27/28 anonim válasza:
tudom,de a teszt kimutathatja ugy is ha a doki még nem látja....késöbb válik láthatóvá ,a hcg hamarabb elkezd termelődni a szervezetben...de most szerinted joa bizonytalanság?
28/28 anonim válasza:
Remélem megírod, hog mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!