Lehet szexelni, úgy hogy az orvos azt mondta, hogy várjunk két hetet meg a vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy 5 hetesen voltam dokinál, csak kézzel vizsgált, meg akkor már volt 4 pozitív tesztem. Azt mondta, hogy 99% a baba.Jöjjek vissza két hét múlva, és mivel hátrahajló méhem van, ne szexeljünk addig. Én ezt még nem hallottam, hogy a hátrahajló méhnél nagyobb a vetélés kockázata.Valaki hallott már erről valamit?Egyébként ma vagyok 8 hetes, uh-m még mindig nem volt, mert a hüvelyi uh 1 hete rossz a kórházban, a hasival meg nem látott még semmit. De eddig semmi problémám nem volt.Ma reggel szexeltünk, ugye nem lesz baj?2008. aug. 9. 21:16
1/10 anonim válasza:
Hát remélhetőleg nem lesz baj, de hallgass inkább a dokira, csak nem az újjából szivja ki amit mondd, bár nem hallottam még erről de biztos van ilyen. Orvos nem mondd általában ok nélkül olyat hogy ne szexelj.
2/10 anonim válasza:
Tényleg, ha azt mondja, akkor jobb megfogadni a tanácsát, rosszat biztos nem akar. Azért várd meg, hogy mit mutat majd az ultrahang.
3/10 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nem értem, hogy nem lehet kibírni szex nélkül 2,3,4,x hétig, ha a baba érdeke ezt kívánja?
4/10 anonim válasza:
Bizzunk benne, hogy nem lesz baj. Egyébként van ilyen, hogy nagyobb a kockázat, a barátnőmnek is több vetélése volt a hátrahajló méhe miatt. Jobb, ha megfogdod a doki tanácsát.
5/10 anonim válasza:
Hát úgy nem lehet kibirni hogy terhes nők többsége sokkal jobban kivánja a szexet. De tényleg ha a doki azt mondja akkor várni kell vele :(
6/10 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló méhem van, de még sose volt vetélésem, és a doki se mondta, hogy ne szexeljek. Most 22 hetes vagyok, és abszolút semmi probléma nincs a terhességemmel. Ez csak egy tapasztalat, hogy ne izgulj :) minden jót!
7/10 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló a méhem, de az én dokim sem mondta, hogy tartózkodjak a szextől, és vetélésem se volt. 18 hetes kismama
8/10 anonim válasza:
Nekem annyit mondott a doki csak, hogy óvatosan! Amúgy hátrahajló méhem van, de nem mondta hogy ezért kéne óvatosabbnak lenni...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az utolsó három válaszoló megnyugtatott, én is így gondoltam! :) Gratula minden babásnak!
2008. aug. 10. 13:27
10/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem is hátrahajló a méhem. Még nem voltam terhes, csak egy vizsgálaton a dokinál, amikor azt mondta, hogy általában nehezebben esnek teherbe a hozzánk hasonlók. Hát, nekem első hónapban sikerült. Az első három hónapban meg mindenkinek azt mondja a doki (legalábbis az enyém azt mondta)hogy óvatosan szeretkezzünk, ugyanúgy ahogy ne emelj nagyot, stb....De nem csak a hátrahajló méhüek!!!!!
Nem volt Hála Isten vetélésem, holnap leszünk 25 hetesek, és eddig minden rendben!
Ne aggódj és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!