Szerintetek így meddig húzom még? Bocsi kicsit hosszú!
Ezt senki nem mondja meg neked, mikor szülsz meg!
Lehet ma, de lehet túlhordod!
Ha elfolyik a magzatvíz akkor tuti hívhatod haza:)
Ha fájásaim vannak, vegyél egy meleg fürdőt, ha elmúltak csak jóó, ha nem akkor igazi fájások, és hívnám haza.
Szia. Nekem nem is olyan rég hasonló volt első babával, úgyhoyg végképp nem tudtam, hogy mire figyeljek. Mondjuk és a 29. héten voltam visszatartáson, de a lényeg, hogy 36. héten ugyanígy voltam. Nyitott méhszáj, és 4 napon át produkáltam azt, amit leírtál. 3x voltam úgy, hogy rendszereződtek a fájások, lezuhanyoztam, hogy megyek be szülni, aztán mire felöltöztem, megint elmúlt. Pár óra múlva megint 10 percesek, éjjel is többször, aztán mire elindultam volna, elmúltak. Nekem is messze volt a párom, 2 nap múlva vártam haza. Hazaért reggel, ugyanez folytatódott. Este 10-kor úgy voltunk vele, hogy bemegyünk, hogy megnézzenek, max. hazaküldenek, de már nagyon idegesítő. Már 3 ujjnyira voltam nyitva, befektettek a szülőszobára és csak a burokrepesztés után rendszereződtek a fájások. Kiderült, hogy lényegében 2 napja vajúdok, csak fájásgyenge vagyok. Kaptam egy kis oxitocint és reggel 5-re meglett a babám. Nem tudom, hogy mikor mész legközelebb NST-re vagy valamilyen vizsgálatra, de nézesd meg magad. Én hazarendelném a párom, szerintem pár napon belül babáztok.
Aztán persze lehet, hogy nem... nekem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!