Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek így meddig húzom...

Szerintetek így meddig húzom még? Bocsi kicsit hosszú!

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, 2 hete voltam visszatartáson, mert kinyílt a méhszáj egy ujjnyira. Szombat óta minden délután elkezdenek jönni a fájások, 15-10-5 percenként, rendszereződnek. Mire már tényleg erősek, hajnalra, elmúlik. Tegnap este már olyan erősek voltak, hogy majdnem hívtam a páromat, hogy induljon haza. (Külföldön dolgozik.) ez a harmadik baba, az elsőt nem sokkal erősebb fájásokkal szültem. Már nem tudom miért kínoz így minden nap, és egyszerűen nem tudom mikor hívjam haza a férjemet. 12 óra az út, nem gondoltam, hogy 3.- ik gyereknél nem fogom tudni mikor jön el az idő. Volt még így valaki? Mennyi ideig húzta? Segítsetek légyszi! Köszönöm előre is!

2013. febr. 21. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt senki nem mondja meg neked, mikor szülsz meg!

Lehet ma, de lehet túlhordod!

Ha elfolyik a magzatvíz akkor tuti hívhatod haza:)

Ha fájásaim vannak, vegyél egy meleg fürdőt, ha elmúltak csak jóó, ha nem akkor igazi fájások, és hívnám haza.

2013. febr. 21. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
mivel 37hetes vagy,nyílt méhszájjal,fájásokkal,3.gyerek,szerintem ha beindul,1-2óra és meglesz,meglepődnék ha a férjed beesne a szülés végére.Sajnos senki nem tudja megmondani neked h a rendszeres fájásaid mikor nem múlnak el és lesz belőle baba.Kitartás! Szerintem hamarosan kibújik,jó h túl vagytok a 37.héten!
2013. febr. 21. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem se ér haza, de azt se akarom, hogy haza jöjjön feleslegesen.
2013. febr. 21. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem nem is olyan rég hasonló volt első babával, úgyhoyg végképp nem tudtam, hogy mire figyeljek. Mondjuk és a 29. héten voltam visszatartáson, de a lényeg, hogy 36. héten ugyanígy voltam. Nyitott méhszáj, és 4 napon át produkáltam azt, amit leírtál. 3x voltam úgy, hogy rendszereződtek a fájások, lezuhanyoztam, hogy megyek be szülni, aztán mire felöltöztem, megint elmúlt. Pár óra múlva megint 10 percesek, éjjel is többször, aztán mire elindultam volna, elmúltak. Nekem is messze volt a párom, 2 nap múlva vártam haza. Hazaért reggel, ugyanez folytatódott. Este 10-kor úgy voltunk vele, hogy bemegyünk, hogy megnézzenek, max. hazaküldenek, de már nagyon idegesítő. Már 3 ujjnyira voltam nyitva, befektettek a szülőszobára és csak a burokrepesztés után rendszereződtek a fájások. Kiderült, hogy lényegében 2 napja vajúdok, csak fájásgyenge vagyok. Kaptam egy kis oxitocint és reggel 5-re meglett a babám. Nem tudom, hogy mikor mész legközelebb NST-re vagy valamilyen vizsgálatra, de nézesd meg magad. Én hazarendelném a párom, szerintem pár napon belül babáztok.

Aztán persze lehet, hogy nem... nekem így volt.

2013. febr. 21. 12:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hát igen idegesítő! De remélem hétvégéig kibírja a kisasszony mert akkor haza tudna jönni!
2013. febr. 21. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!