Ez lehet terhesség vagy csak simán le/elgyengültem? Kicsit hosszú, de nem nagyon
Fogamzásgátlót enni nem is szokták, elég napi egy darab...
Amúgy meg jaaah...nem egyforma minden terhesség egy adott nőnél se, ha ez a kérdés...
Jaaa nem ez a kérdés, hanem, hogy az vagy-e, de még nem vettek fel ezo-ba, szóval passz...
Én terhesség nélkül is ilyen vagyok...van h imádok egy kaját, 2 héttel később öklendezek tőle, de sose voltam terhes, mert még nem akarok...
Sőőőt hányingerem van a legyektől. Meglátom, és elemgy az étvágyam, blőááááá
"n. Kicsit gyengének érzem magam,egész nap szédülük,hányingerem van." Igen, velem is ez van...kiderült, hogy vérszegény vagyok...
Tanácsot kérsz??
Ok, akkor:
- ne egyél, csak vajas kenyeret, ha nincs étvágyad, akkor is, legalább napi 3 szor.
- Mosogass el pár órán belül, és akkor nem köpi be a légy, vagy takard le, amíg nem mosogatod el.
- Sétálj, hajózás helyett.
- Ha negatív a teszt, menj el vérvizsgálatra.
- Véleményem? Az, hogy ilyen dolgokból nem lehet leszűrni, hogy valaki terhes-e, így ne várj értelmes választ, vagy aki ír is, az se lehet értelmesebb...Vagy az vagy, vagy nem, lehetsz, de nem biztos.
- A gyereked elmúlt két éves és szopizik, ki tudja h borult fel már a hormonrendszered
Nem kamu a kérdésem. 2 napig nem mosogattam el egy tányért. Naponta többször mosogstok,abban csak hust vágtam elötte nap,azért alakult ki benne a nyüzge..DE igen,orvosnál voltam és ő mondta semmi gond.Nem a kisujjamból szoptam ki.
Ma megyünk tesztért majd... S nem kamu a kérdés. Nem tudtam kihez forduljak kivel beszéljek.. Tanácstalán voltam.. Most egy fiatal anya nem irhat/mondhat olyat hogy nuku?
Az "nyű", nem pedig "nyüzge".
Olyan szó, hogy nyüzge, nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!