Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ettől baja a kisbabámnak?

Lehet ettől baja a kisbabámnak?

Figyelt kérdés
Tegnap megittam fél liter kólát,és ma reggel kiderült hogy babát várok.Mától szedek folsavat is.Olvastam hogy nem szabad terhesen szénsavasat inni,pláne kólát...Lehet ettől baja a babának?!
2009. szept. 8. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Semmi baja nem lesz tőle. Én egész terhessségem alatt ittam, de sokszor azért nem ittam már, mert a gyomorsavam szarakodott a szénsav miatt..:-(
2009. szept. 12. 08:42
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Szia,

2nappal a menzi előtt elmentem a barátaimmal billiárdozni, cigi és boroskóla. Nem tudtuk ugyanis, hogy babát várunk.

Semmi baja nem lett ettől az utolsó bulitól, egészséges fejlett babócám lett. Kólázni én is kóláztam. Volt, hogy elfogyott az én innim és benyakaltam a páromét, Ő meg kólamániás:)

2009. szept. 12. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ki a frász pontozgat le? Persze hogy ihatsz.
2009. szept. 13. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!