Véleményetek erről? Nagyon fontos!
Először is azzal kezdeném,hogy már hívtam a dokit,akihez járok,de kinyomta a telót.Gondolom dolga van,de ilyen esetben mindig visszaszokott hívni.Most azt várom...Remélem hamarosan visszahív.
Szóval!Norcolutot szedtem napi 2 szemet 5 napon keresztül.Most van 3. napja,hogy abbahagytam.Akkor mondta nekem a doki,hogy az abbahagyása után 3-4 nappal jelentkezik majd a vérzésem.De én a hétvégén pozitívat teszteltem(később lehetett peteérésem).Hétfőn fel is hívtam a dokit,hogy hagyjam abba a gyógyszert,vagy mit csináljak.Mondta,hogy nyugodtan abbahagyhatom,nem lesz semmi baj.Most pedig amikor wc-n voltam,és megtöröltem magam,véres volt a papír.Igaz,hogy világos vér volt,de akkor vér...Azóta semmi.Szerintetek??
Nem ismerem a Norculutot, de a világos (azaz piros?) vér az eléggé menzesznek hangzik... vagy lehetett spontán vetélés. Pici barnázás még belefér a terhesség alatt (pl. beágyazódáskor), de a piros vér mindig rosszat jelent. :(
Remélem hogy hamar visszahív az orvosod és megvizsgál.
Hú, először is nyugodj meg, a terhességem elején nekem is volt egy kis vérzésem, két három napig barnáztam, még az orvosnál is mikor megvizsgált, de azt mondta ne aggódjak, mert ahova beágyazódott a baba ott belül a méh faláról leválhat ilyen nyálkahártya amíg a baba nem tölti be a teret és ez ilyen barnásan-véresen távozik. (Én is megijedtem, mert az első babámmal nem volt ilyen tapasztalatom)
Nem írt gyógyszert sem, csak mondta hogy akkor van baj, hogy ha erősen véreznék akkor hívjam egyből.
Ha esetleg azon aggódnál, hogy a gyógyszer árthatott-e a babának, akkor megnyugodhatsz mert nem árt neki. Úgy tudom a norcolut olyan, hogy nem árt a babának, de a terhesség első 6 hetében alkohol s antibiotikum sem ártalmas, mert még nincs olyan szoros kapocs a baba és anya között.
Egyébként szerettetek volna babát?
Igen,visszahívott a doki.Be kellett mennem a sürgősségire.Biztos ami biztos alapon.Megvizsgált az ügyeletes doktornő,és mondta,hogy ez lehet pl. megvonásos vérzés is,mivel abbahagytam a Norcolutot.Mondta,hogy ha esetleg erősebben véreznék,akkor menjek bármikor.De az uh alapján minden oké.Bár az utolsó menzesz szerint holnap tölteném az 5. hetet,valójában még csak 4 hetes körüli vagyok,mert ahogy írtam is,később volt peteérésem.De azt mondta,hogy úgy néz ki méhen belüli,és ő úgy gondolja,hogy minden rendben lesz.Írt fel Duphaston tablettát,ami végül is ugyanaz,mint a Norcolut,csak azt mondta,hogy amikor már végül is "bizonyított" a terhesség,akkor inkább már ezt szokták felírni.Azt mondta,hogy a progi tabletta az csak a baba hasznára válik,és nyugodtan szedhetem a 12. hétig is,de 1-jén úgyis megyek a dokimhoz és mondta,hogy majd vele megbeszélem a továbbiakat.Addig szedjem.
Egyébként az van a papíron,hogy az uterusban 6mm-es petezsákszerű képlet látható.
Pihennem kell+vitamint szedni.
Remélem minden rendben lesz.:)Köszönöm a biztató szavakat és az érdeklődést.:)
Engem ugyan a 18. héten öntött el a vér, de mégis több orvos is mondta, hogy semmi baj nincsen. Szóval a piros vér se jelent feltétlenül végzetesen rosszat. Azóta is szépen fejlődik!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!