Nem túl korai a Duphaston csökkentése?
Pozi teszttől kezdve szedem a duphastont, először 2x1et szedtem, felemeltük utána 3x1re és utána már emelt adagban 3x2öt szedtem, egészen hétfőig. Akkor a dokim azt mondta kezdjük csökkenteni az adagot, vegyük le 2x2re utána 2x1re végül majd 1x1re míg el nem fogy. 13hét 0naposan fogy el. Nem túl korai már most a 11. héten elkezdeni csökkenteni?Nem lesz belőle baj?Annyira félek és aggódom. Most már pár napja 2x2öt szedek de nem merem tovább csökkenteni nehogy baj legyen :( Mindenhol azt olvastam, h a 12. hét után csökkentik az adagot általában. Szerintetek kérjem meg a dokit h írjon még fel egy dobozzal és húzzam ki a 14. hétig a szedését?
(volt már két vetélésem, egy spontán 4 hetesen, és egy magzatelhalás 9 hetesen, műtéttel befejezve)
Bízz az Orvosban!
Neki van ebben tapasztalata, nem neked!
Ha 12. Hétvután gyógyszer nélkül nem marad meg a baba, akkor valami nincs rendben, nem jól tapad a méhlepény, vagy nem táplálja a babát...
Akkor mindegy hogy 1 dobozzal többet szedsz be, akkor sem marad meg, nekem ezt mondták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!