Ha az orvos azt mondja feküdjek sokat, de nekem már elegem van az egész napos fekvésből lehet azért kicsit ülni is? 34 hetes kismama
Ezt inkább vele beszéld meg, itt kaphatsz tanácsokat, de téged a te problémádat az orvosod ismeri igazán.
Lehet azt mondjuk ülj fel nyugodtan, de lehet az orvosod, tényleg arra gondolt hogy feküdj max pisilni kelhetsz fel. :(
Ugyanaz a valaki nézett titeket uh-n? Már úgy értem hogy az volt aki előtte is? (azt mondjuk nem értem, ha a kérdezőnél nem nyílik a méhszáj, csak kisebbnek nézik a babát, akkor azzal mit segít, ha fekszik?De mindegy)
Szóval én lehet azért elmennék még egy uh-ra. Nekem 3 nappal szülés előtt 1700 és 2000 grammra becsülték az ikreimet (35+2 hétre), és 2,5 és 2 kg-mal születtek. 800 grammot tévedtek a két gyereknél összesen. Nem ugyanaz csinálta az uh-t, és a második nem volt épp a helyzet magaslatán (sajnos erre csak utólag jöttem rá). Én is ideges voltam, mert előtte 3 héttel is voltam uh-n(32+5 hetesen), és a két adatsor között egyedül az A babám feje nőtt a számok szerint, volt olyan adat, ami kisebb volt mint előtte 3 héttel.
Még egyszer biztosan elmennék megnézetni, vagyis ha megint terhes leszek és ezt mondják, tuti elmegyek máshova is uh-ra.
Kitartás kismamik, már nem sok van! Vigyázzatok a babáitokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!