Van itt olyan 38. hét körüli kismama, akinek szinte már egész nap hol kevésbé, hol jobban fáj az alhasa illetve ott lent is?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 21:23
1/8 anonim válasza:
Szia. Én a 37-ik hétben vagyok és pár napja érzem ezt. Már tegnap is a szülésre készültem, mert még a derekamba is átsugárzott. Nyugi, már hamarosan kint lesz/nek és nem nyom/nak tovább!! Üdv, 36+4hkm.
2/8 anonim válasza:
Nekem ott lenn nagyon belenyilalgat,meg ahogy mozgolódik,cudarul fáj.37+3hkm
3/8 Kriszti333 válasza:
Szia! Nekem már mindenhol "fáj" Nagyon nem bánnám már ha kint lenne a fiam mert az elmúlt 3 hétbe minden bajom lett!
37+5 hkm
4/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló fájdalmaim vannak. Kezd elviselhetetlen lenni.
37+4hkm
5/8 anonim válasza:
detto ugyanígy vagyok, már nem bánnám, ha kint lenne:) 1 ujjnyi méhszáj, nyákdugó darabokban távozik, sok josló, görcs, ugyhogy már én is ki vagyok:)
37+1 hkm:)
6/8 anonim válasza:
innen valaki szül a dél pestiben?:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Könnyű szülést nektek :)! Én a Bajcsyban fogok szülni a X. kerületben.
2012. júl. 19. 11:53
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én egy hónapja szültem a Bajcsyban. Előtte nekem is voltak hasonló fájások. Csak azt tudom mondani, hogy tartsatok ki, és gondoljatok arra, hogy ezek a fájások azért vannak, mert szépen lassan csinálja magának a helyet a kisbabátok és ez sokkal jobb így, mintha a szüléskor tágítana mindent egyszerre! Kitartást és könnyű szülést kívánok nektek aztán megérkezik a csoda! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!