Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan 38. hét körüli...

Van itt olyan 38. hét körüli kismama, akinek szinte már egész nap hol kevésbé, hol jobban fáj az alhasa illetve ott lent is?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én a 37-ik hétben vagyok és pár napja érzem ezt. Már tegnap is a szülésre készültem, mert még a derekamba is átsugárzott. Nyugi, már hamarosan kint lesz/nek és nem nyom/nak tovább!! Üdv, 36+4hkm.
2012. júl. 18. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem ott lenn nagyon belenyilalgat,meg ahogy mozgolódik,cudarul fáj.37+3hkm
2012. júl. 18. 22:06
 3/8 Kriszti333 ***** válasza:

Szia! Nekem már mindenhol "fáj" Nagyon nem bánnám már ha kint lenne a fiam mert az elmúlt 3 hétbe minden bajom lett!

37+5 hkm

2012. júl. 18. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló fájdalmaim vannak. Kezd elviselhetetlen lenni.

37+4hkm

2012. júl. 19. 06:39
 5/8 anonim ***** válasza:

detto ugyanígy vagyok, már nem bánnám, ha kint lenne:) 1 ujjnyi méhszáj, nyákdugó darabokban távozik, sok josló, görcs, ugyhogy már én is ki vagyok:)

37+1 hkm:)

2012. júl. 19. 07:33
 6/8 anonim ***** válasza:
innen valaki szül a dél pestiben?:)
2012. júl. 19. 07:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Könnyű szülést nektek :)! Én a Bajcsyban fogok szülni a X. kerületben.
2012. júl. 19. 11:53
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én egy hónapja szültem a Bajcsyban. Előtte nekem is voltak hasonló fájások. Csak azt tudom mondani, hogy tartsatok ki, és gondoljatok arra, hogy ezek a fájások azért vannak, mert szépen lassan csinálja magának a helyet a kisbabátok és ez sokkal jobb így, mintha a szüléskor tágítana mindent egyszerre! Kitartást és könnyű szülést kívánok nektek aztán megérkezik a csoda! :)
2012. júl. 23. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!