Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elköttetés? Érdekelne pro...

Elköttetés? Érdekelne pro kontra érvek, Ti elköttetnétek magatokat? Ha igen miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok 2 lány, most egy fiú lesz. Eddig csak akkor lettem terhes mikor én akartam, se óvszer, se tabletta nem kellett. Szerintem nincs véletlen terhesség, csak felelőtlenség. Szeretném tudni ti hogy vélekedtek erről, az orvos megkérdezte szeretném-e.
2013. febr. 19. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
azért 6 gyerek már szép nagy család:))igazi tyúkanyó típus lehetsz...én már a 3.-tól is félek de jönni akart mit tehetnék???nem tudom te hogy bírod???de jó idegrendszerrel rendelkezhetsz,irígyellek ám emiatt:))
2013. febr. 20. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, Utolsó! Épp ma mondta a vérvételen az aszisztensnő, hogy vagy nagyon jók a gyerekeim vagy nagyon mazohista vagyok. Mondtam neki, hogy egyiket sem mondanám. Inkább csak nagyon-nagyon szeretem a gyerekeket, és élvezem, hogy ilyen sokan vannak. És a férjem is hasonló beállítottságú, már a legelején megbeszéltük, hogy sokat szeretnénk... :-) Azért a türelmememet én is elveszítem néha (az ok nélküli hisztit és a veszekedést nem tolerálom)... Sok sikert a harmadik babához!

6. babás kismama

2013. febr. 21. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszi:) utolsó voltam:)
2013. febr. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!