Kismamik! Kinek meddig tartott?
Figyelt kérdés
Hányadik hónapig tartott a rosszullétes időszakotok? Magas vérnyomás, magas pulzus, hányinger, szédülés, borzasztó fáradtság, folyamatosan csak aludnék, kekszen és teán élek, mást nem fogad be a gyomrom. Első terhességemnél nem volt ilyen! Meddig tart ez?2013. febr. 19. 17:56
1/7 anonim válasza:
Nekem kb a 4.hónap végére múlt el minden tünetem.Addig irtó fáradékony voltam.Ne aggódj, azért általában nem szokott 9 hónapig tartani:DSok sikert és boldog babavárást!
2/7 anonim válasza:
Nekem az összes tünetem a 6. és 8. hét között lezajlott, a 12. héten hánytam egyszer, mert nem esett jól egy étel, de se előtte se utána nem émelyegtem. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy csak két hétig voltam rosszul.
3/7 anonim válasza:
nalam a faradtsag es kajaundor kb a 13. heten megszunt, de a hanyas meg most se teljesen (7. hettol kezdodott a hanyas)
18+4hkm
4/7 anonim válasza:
Minden terhesség más: a lányommal semmi bajom nem volt, se émelygés, se hányinger, se lábdagadás, se hátfájás, se vizesedés; SEMMI!!! Most a fiammal az első perctől a 3. hónap végéig állandó hányinger, vizet se tudtam inni, mindentől felfordult a gyomrom. Fáj a derekam, fáj a hasam. Összehasonlítva a két terhességet: ég és föld. Anyukám azt mondta, hogy velem még a szülőágyon IS hányt. drukkolok, hogy hamar elmúljon. :) Próbáld ki a gyömbér teát vagy a gyömbéres kekszet, nálam bevált (cigiszagra sajnos nem jó...)
5/7 anonim válasza:
nekem a 16. hetig volt hanyingerem, es hanytam. lefogytam a terhesseg elejen 7 kilot
6/7 A kérdező kommentje:
A fiamnál Nekem sem volt semmi bajom, de most!!! Szenvedek! Remélem hamar elmúlik! Köszi mindenkinek!
2013. febr. 20. 09:00
7/7 anonim válasza:
Mindegyik terhességemnél a 4. hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!