Kismamik, akinek volt beágyazódásos vérzése az milyen volt, (barnás, rózsaszínes) és hány napig tartott?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy nálam ez inkább mensi jele lesz, de hátha nem, negyedik napja tart, de csak a papírt színezi meg kicsit, első nap rózsaszínes volt azóta barnás, halvány..hétvégére nem várom..(hormonok rendbe vannak.)Leírnátok a tapasztalataitokat..reményt adna..2010. aug. 18. 12:12
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a nemvárt elött pár nappal volt 2-3 napig barnázás.De csak pár folt volt a tiszt.betéten!Azt hittem,hogy majd megjön elöbb.1 hétre rá pozítivat teszteltel:)Sok sikert!
25+4h km.
3/7 anonim válasza:
Nekem egyszer volt a wc papíron egy élénkpiros vérfolt, meg is állapítottam, hogy megjött, és nem foglalkoztam vele tovább. Aztán nem volt több, de nem mertem reménykedni így sem, ezért vártam másfél hetet a teszttel. Mondjuk így a második csík már azelőtt kijött szinte, hogy belemártottam volna, és majd leugrott a papírról.:)
4/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek:) köszönöm, hogy írtatok..reményt ad mert csak ebbe tudok kapaszkodni addig amíg ki nem derül az igazság:) tesztelni nem is merek..majd:)
2010. aug. 18. 12:27
5/7 anonim válasza:
Nekem is csak egy élénkpiros folt volt. Aztán alig tudtam lerángatni a száraz tampont. :)))
Két nap múlva pozitív lett a teszt.
Szorítok!
6/7 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni, hogy azoknak akiknek volt ilyen, azoknak volt e vmilyen tüneteitek?
7/7 anonim válasza:
Nekem csak a mindjárt megjön érzés volt, se mellfeszülés, se más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!