Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van különbség a...

Szerintetek van különbség a két kép között (hetekben)?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2013. febr. 19. 17:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy mekkorának tűnik a poci, múlik a ruhán is, meg azon is, mennyit ettél előtte. Lehet, hogy van különbség hetekben, lehet, hogy nincs. Az én hasam is van, hogy hatalmasnak tűnik, van, hogy viszonylag kicsinek...
2013. febr. 20. 09:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából mindkét képen 29 hetes vagyok, csak az első másfél évvel ezelőtt készült. Csak érdekelt volna, hogy kívülállók hogy látják. Az elején még nagy volt a különbség, sokkal nagyobb volt a hasam, mint az átlag, de úgy látom én is, hogy már nem nő olyan rohamosan és kb annyinak is nézek ki amennyi vagyok.
2013. febr. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!