Ezek lehetnek terhesség tünetei?
Figyelt kérdés
Furán érzem magam. Zsong a fejem, hőhullámaim vannak, konstans melegem van úgy, hogy én vagyok a "fagyos" az irodában - míg a többiek egy szál pólóban ülnek, addig én általában kabátban. Most nekem van nagyon melegem. Talán a hasam/derekam is fáj kicsit, de ez lehet csak azért, mert tegnap tornáztam. De vmi nem okés... Lehetnek ezek terhesség tünetei? Vagy csak kerülget vmi betegség?
Amúgy akarunk babát. Bár márciusban akarunk elkezdeni igazából próbálkozni, most, februárban már nem védekezünk, csak megszakítással. Mértem a hőmet, 14-én nagyon egyértelműen mutatta a peteérésem. De akkortájt nem voltunk együtt, csak korábban, kb 4-5 nappal. Akkor is lehetek terhes?
Hazamegyek, csinálok egy tesztet. Vagy szerintetek felesleges?
2013. febr. 19. 12:44
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, igen, az lemaradt: 27/N
2013. febr. 19. 12:48
2/6 anonim válasza:
Ha 14én volt peteérésed, a teszt még semmit nem fog kimutatni.
3/6 anonim válasza:
De bizony van rá esély,hogy ha teherbe estél,akkor a teszt kimutatja,hisz 15 nap telt el a peteérés óta.:)Szóval nyugodtan csinálj egy tesztet.Szerintem,ha van odabent valaki,akkor már kifogja mutatni.:)
4/6 anonim válasza:
hogy telt volna el 15 nap a peteérése óta, ha ma 19.e van???? akkor csak 5 nap telt el, és a teszt még korai.
5/6 anonim válasza:
Jah,igazad van utolsó válaszoló.4-ét olvastam,ezért írtam,hogy 15 nap eltelt azóta.Elnézést!:)Ez esetben kedves Kérdező még nagyon korai lenne a teszt.Még várnod kell!!
6/6 A kérdező kommentje:
Okés, akkor várok. Köszi mindenkinek!
2013. febr. 19. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!