30 hetes kismama vagyok elős babás. Észrevettem, hogy mióta terhes vagyok a hajam szinte alig nőtt. Hátközépig ér, vágatom is a végét, de mintha leállt volna a növésben. Volt ilyen valakinek?
Én 23 hetes vagyok és az én hajam viszont nagyon gyorsan nő...
Szerencsére mert ha nem nőne lehet, hogy már kopasz lennék... :S
Elől kontúrba kb 5-6 cm sávba kihullott a hajam és nagyon meg is ritkult. Bal oldalt csak babahajam van a fülemig... :( Ha nem lenne póthajam úgy lehetne látni, hogy kopaszodok. De a fodrászom nyugtatgat, hogy az egész fejem tele van 5 cm-s babahajakkal és valószínűleg nem fogok megkopaszodni... Rettegek, hogy mi lesz szülés után...
Pedig szedek terhes vitamint is és rengeteg gyümölcsöt eszem...
Első terhességem alatt leállt az addigi szokásos hullásom, és iszonyú gyorsan nőtt a hajam, gyönyörűen csillogott, dús volt.
Szülés után kb. 2-3 hónappal brutális hullás, de aztán rendeződött.
Most ismét babát várok, 29 hetes vagyok, és most nem maradt abba a szokásos hullás, és nem is nő gyorsabban, sőt mintha egyáltalán nem is nőne.:( Nekem elég rövid hajam van, szóval látványosnak kellene lennie a növésnek. És most se nem dús, se nem fényes.:(
Hát ez van. Azt mondják minden terhesség más és más.
Te fiút vagy lányt vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!