Szórakozik vagy nem?
Van egy lány, állítólag terhes. A story hosszú, de a következőket tudom mondani: Állítólag az 5.hónapban jár, menstruál rendesen, előtteme gyszer fogamzásgátlót szedett be, és azt is mondta, hogy szedi.. először március végére mondta, hogy jön a baba, aztán amikor mondtam, hogy tőlem max csak májusban lehet, akkor azt mondta ja tényleg..És még jó pár ilyen baki volt,tehát szerintetek csak szívtani akar ezzel, hogy ő terhes vagy lehet, hogy tényleg az?
Velem szóba nem áll, papírokat nem mutat..mit tehet az ember ilyenkor?
Mondd meg neki, hogy csináljon meg előtted egy tesztet és kész. Ha nem teszi, akkor meg menjen a francba.
De nem értem ilyen hülye nőkkel miért nem lehet kotonnal dugni.
Meglepne, ha tényleg terhes. Es még buta is.
Mondd meg neki, hogy el akarod kisérni a kovetkezo vizsgalatra és nem fogadsz el nemleges valaszt. Hiszed, ha latod...
Azutan pedig vasarolj be gumiovszerbol!
1.ha terhes lenne már nem szedhetné a fog. gátlót,mivel már mondta volna neki az orvos,hogy az káros a babára nézve!!
2.van olyan valóban,hogy valaki a terhessége alatt menstruál,de azért ez elég ritkán fordul elő
3.tesztet sajnos már nem tudna előtted csinálni(otthoni pisis tesztet)mert a vizeletből 5 hónapos terhességnél már nem mutatható ki,viszont egy vérvizsgálat SOHASEM hazudik!!
4.mutasson orvosi papírokat,ugyanis 5 hónapos terhességnél már biometriai méréseket végeznek minden Uh-on
5.ha terhes valóban,akkor már védőnőhöz is bőven járnia kell,és lennie kellene terhességi kiskönyvének is!!
Szerintem ez a lány úgy átver téged,ahogy nem szégyelli!!Lehet,hogy így akar maga mellett tartani,sajnos vannak ilyen degenerált nőszemélyek a világban!!
28+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!