Kismamák ti nem féltek attól, hogy mégsem lesz egészséges a babátok?
Bennem pár napja jött ez elő,hogy mi lesz,ha még sem lesz egészséges.Eddig mindent rendben találtak az Uh-okon,de viszont lehet olyan betegsége,amit nem lehet Uh-al kimutatni..pl gondolok itt a süketségre,vakságra,némaságra :( Olvastam már itt pár kismamától,hogy amikor apa simogatja a hasukat,akkor a pocakban arra az oldalra húzódnak,ahonnan hallja apa hangját.Na nálunk ilyen nincs :( A mi kisfiúnk nem rúgott még konkrétan sosem apa hangjára,sem az enyémre,sem a külvilágéra.Olvastam neten,hogy ha megijed a hangos zajtól a magzat,akkor arra mocorgással,rúgással reagál.Hát az én kisfiam még sosem kezdett el hangos zajtól mozgolódni,hanem nyugodt és olyankor sem mozdul meg,és nem tudom,hogy ez mennyire normális.
Ahogy közeledek a vége felé,most kezdek el rémeket látni,eddig nem volt ilyen gondom,fel sem merült bennem az,hogy probléma lenne a kisfiammal.
28+6 hkm
Tegyél be neki egy Gyözike lemezt és arra tuti mocorogni fog :D
csak nehogy meginduljon hamarabb a szülés :D
Ne parázz,semmi semm törvényszerü,hogy mozognia "kell" a hangokra...
Nem lesz semmi baj!
Ha még süket is lenne,a te babád lenne és a világon a legszebb NEKED!
Vannak szuper kézjelek is...amiket anyukák megtanulnak pikk-pakk...
Ès attól,hogy süket nembiztos,hogy buta!
De nem lesz semmi baj,a te babád valószínü nyugodtabb baba,ezért nem akar reagálni :D
Ne idegeskedj feleslegesen,ezen már senki nem tudna változtani sem...egy terhesség egy rizikó,és kindertojás...Nemtudod mit kapsz..de örülni biztos fogsz neki :)
JÒ egészséget NEKTEK!!!!! :))))
Nálunk se volt semmi olyan amit leírtál, mégse jut eszembe aggódni :) majd gondolkodok rossz dolgokon akkor, ha bekövetkezik!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!