Van itt olyan, akinek vetélés után sikerült egy egészséges terhesség után egészséges babát szülnie?
Sajnálom a Veletek történteket!
Nekem volt egy vetélésem a 6.hét körül. Rá fél évre fogant meg a kislányunk, viszonylag probléma mentes volt a terhesség (cukros voltam), és egészségesen született a lányunk 6 nap túlhordás után.
Szóval lehet még kisbabátok egy probléma mentes terhesség után! Ne add fel! :)
Természetesen sikerülni fog!!!
Én az első babámat 21hetes korában veszítettem el, meg kellett szülnöm egy nagyon durva rendellenesség miatt. Ezt követően elvetéltem 7-6-8-ik héten. Ötödikre sikerült a kisfiam (15hetesen én is bevéreztem, onnantól a 30-ik hétig vízszintben feküdtem), aki makk egészséges!!!!! Ez után még két vetélésem volt.
Sajnálom ami veled történt szívből, vígasztaljon az a kis poroty aki most veled van, biztosan sikerülni fog a kistesó!!
Nagyon sajnálom, ami veled történt!
Én is most vesztettem el a babámat 8 hetesen, most várok még az ellenőrző UH-ra, meg a műtétre :-s Ezért eléggé utánanéztem a dolognak. Eddig mindenki azt mondta, hogy ha már szültél egészséges gyereket, akkor a vetélés után nagy eséllyel gond nélkül fog menni minden! Több helyen írták, hogy ha már valakinek van gyereke, akkor nagyon ritka, hogy egymás után többször elvetélje, vagy komoly probléma legyen a terhesség alatt. Gondolom megnézték a hormonjaidat, a vércsoport egyezést, stb. Ha ezekkel volt a gond, akkor meg tudnak gyógyítani, utána ezekkel már nem lehet gond.
Ritkán csap kétszer a villám ugyanabba a fába!
Fel a fejjel, várd ki a 3-6 hónapot, próbálkozzatok újból, és majd annak idején küldj egy fényképet az egészséges, gyönyörű babácskádról! :-***
még nem született meg de eddig minden rendben vele,én tavaly vetéltem el... szerintem ugyan olyan jó esélyei vannak mintha nem lett volna a vetélés, sajnos sok nő esik át ilyen dolgokon, de jön majd egy baba aki kárpótol !!!
anyukámnak is volt halva szülése( 6 hónapos baba), napokig halott volt a baba már a hasába és magától indúlt meg a szülés, szét ment a baba feje a szülés közben már annyi ideje volt ben, anyukám is majnem ott maradt, de utána 3 egészséges gyereke született (köztük én) és zökkenő mentes terhessége volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!