Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Asztmás kismamák SOS. Volt...

Asztmás kismamák SOS. Volt rossz vérgáz értéketek terhesség alatt? Oxigén szaturáció 95 alatti? Nehézlégzés gyógyszerek mellett is? Egészséges babátok született? Kérlek írjatok.

Figyelt kérdés
Sajnos nekem tüdőtágulatom is van, légzésfunkcióm nagyon rossz,15 hetes vagyok egyelőre az UH szerint minden rendben, de én nagyon félek, nehogy oxigénhiányos baba legyen. Várom válaszaitokat.

2013. jan. 6. 14:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Rossz vérgáz értékem nem volt, de nehézlégzés előfordult gyógyszerek mellett is, ez még nem okoz oxigénhiányt a babánál! Nyilván téged jobban fognak figyelni a tüdőtágulat miatt, bízz az orvosokban, nem lesz baja a babádnak! Csak tartsd be az orvos utasításait, és használd a gyógyszereidet!
2013. jan. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!