A doki az mondta kezdődő ödémám van! És azt hogy diétázzak. Akkor most mit ehetek? 35 hetes km
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 13:01
1/6 anonim válasza:
Sószegény diétára gondolt szerintem. Plusz sok zöldség, gyümölcs, felpakolt lábbal való pihenés.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia köszi szépen a választ!Még annyit kérdeznék hogy de akkor mi az amit ehetek?Szinte mindenbe van só?
2009. szept. 8. 13:19
3/6 A kérdező kommentje:
ja és annyi hogy elírtam 33 hetes kismama vagyok
2009. szept. 8. 13:20
4/6 anonim válasza:
sok zöldség gyümölcs olyan húsok, amelyek soványak és nem érlelték külön(szalonna, sonka..stb.) illetve a főzéskor ne használj sót vagy csak nagyon keveset.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2009. szept. 8. 13:55
6/6 anonim válasza:
Ha használsz sót,amellet, hogy keveset, tengerit használj.
Meg lehet szokni, hamar a sótlanabb ételek ízét, hidd el, nekem már néha sós, amikor a munkahelyemen éttermi kaját rendelünk, pedig előtte mindig utánasóztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!