Mit ehetek, ha azt mondta az orvos, hogy diétázzak?
Figyelt kérdés
úgy értem, mely ételek tartoznak ide, miket kombinálhatok?
vagy mit nem ehetek?
2010. márc. 4. 20:45
1/9 anonim válasza:
Milyen problémára kell diétáznod, mert sokfajta diéta van, több féle problémára.
2/9 A kérdező kommentje:
bőrpanaszok miatt. az arcomon piros kiütések jöttek elő, ezért azt mondta, h kerüljem a piros ételeket, minden pirospaprikás kaját.
2010. márc. 4. 20:53
3/9 anonim válasza:
ilyen gyogymodrol meg nem hallottam, de a legjobb ha koveted az orvos utasitasait
4/9 anonim válasza:
nekem amikor ilyen problémám volt azt mondták ne egyek, zsírosat, fűszereset, csokit, olajos magvakat:S
5/9 anonim válasza:
Utolsóval egetértek, Meg igyál napi 1 kálcium pezsgőt, allergiára.
7/9 anonim válasza:
?! hát, ilyen diétát én még nem hallottam. nyilván arra gondolt, hogy a pörköltalapú ételeket ne edd. a pörköltös cuccban ugye, zsír és erős fűszerek vannak. vagyis pont ezeket kéne kerülnöd.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek =)
2010. márc. 5. 08:52
9/9 A kérdező kommentje:
kávéznom szabad??
2010. márc. 5. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!