16 hetes vagyok és nem tudom kikezelni a gombás fertőzést? Mit használjak?
Még a terhesség elején volt valami gombás fertőzésem, és a doki ajánlotta rá a Vitagyn C krémet, akkor kb. 2 alkalom után nem éreztem már semmit..
Most megint előjött, és nagyon viszket, a dokim azt mondta a múltkor, hogy semmit se használjak csak ezt max!
Már elhasználtam majdnem 2 dobozzal és semmi eredmény...
Menjek vissza a dokihoz? Mit próbáljak ki? Gondoltam a kamillás fürdőre, de sajnos olyan kicsi a kádunk, hogy egyszerűen nem tudok benne fürdeni...
Nem akarok ártani a babának semmilyen szerrel... de ez nem jó így!
Esetleg kérdezzem meg a gyógyszertárban, hogy mit lehetne ilyen esetben?
Igazából azért félek, mert amíg nem voltam terhes addig, mindig csak 1 fajta gyógyszertári sárga kúp vált be, és azon kívül semmi más...
Szerintem menj vissza a dokihoz. Egyébként én is sokáig kínlódtam gombás fertőzéssel a terhességem alatt, mindenféle kúpot használtam, amit lehet ilyenkor, Canesten, Pevaryl, Pimafucin, semmi nem használt. Végül egy gyógyszertári kúpot kaptam, nah az kipucolt teljesen, utána nem is volt gond....és azóta sem, pedig már 11 hónapos lesz lassan a lányom :)
Én a jövőben is olyat fogok kérni, ha ilyen gondom lesz, mert az ára is barátibb, és hatékonyabb is, mint márkás cuccok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!