Gombás lettem, a doki azt mondta, Betadine hüvelykúpot használjak. Lehet-e?
Azért kérdem, mert a tájékoztatón azt írja, a második és harmadik trimeszterben nem használható hosszútávon, mert károsítja a magzatot.
35. hkm
Én használtam ilyen kúpot az utolsó trimeszterben(36.hét után), végigcsináltam egy kúrát, talán 5 nap volt, már nem emlékszem.
Teljesen egészséges a fiam, most 17 hónapos!
Csak arra figyelj, hogy tegyél be egy betétet éjszakára,mert valahogy kifolyik egy része, legalábbis nekem olyan lett a bugyim...
Hallgass a dokidra!
Minden gyógyszerre rá van írva mellékhatás, és hogy ártalmas, de a dokid csak nem akar rosszat.
Amúgy a szülés közbeni fertőzés nagyobb bajt tud okozni a babának, mint most még terhesen a hüvelykúp, úgyhogy inkább kezeld ki.
Szió,
nem ismerem ezt a kúpot.
Amit én használtam, amikor felfázásos, és egyéb intim problémám volt, az a frezidermes intim segítség gél.
Ezt is mosakodás közben kell használni, és pár kezelés után megszűnik a probléma az intim területen.
Minden kismama veszélynek van kitéve a terhesség alatt, szóval ajánlott valamilyen - lehetőleg pH4-es intim habot használni.
Én ezt veszem: [link]
Sokszor az a baj, hogy maguk az orvosok, nődokik kezelnek el..és tömnek, bombáznak homronokkal, stb..
Egyeztetni szoktam én is, de tök jó, h olyan orvost találtam, aki nem ellenzi, sőt inkább támogatja a gyógynövényes, homeopátiás termékeket.
Ezért használom simán a frezidermes intim habot..és az orvos is támogatja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!