Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam 12 hetes uh-on. A...

Ma voltam 12 hetes uh-on. A doki azt mondta, szerinte fiú. Ez még változhat?

Figyelt kérdés
Amúgy 13 hetes és 1 napos terhes vagyok. Nem mondta biztosra, de mintha én is láttam volna ott valamit, bár nem tudom, hogy az a kukaca volt-e.
2012. márc. 19. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még változhat,az orvos is ember és tévedhet.Bár a fiúkat általában jobban látják,mert ugye van mit :)
2012. márc. 19. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Óh, nekem még 15 hetesen is fiút mondtak. A miénk lány lesz. :)) Ilyenkor azért ez még nem feltétlenül biztos.

32 hetes km

2012. márc. 19. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekünk nem változott meg a 20 heti uh-on is egyértlmeűen látszott a zacsi meg a kukac is.
2012. márc. 19. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 12 hetesen mondták hogy fiú,az is lett!
2012. márc. 19. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem változhat; max a doki látja lánynak :-))

Nekünk az első UH-tól lányt mondtak, az is lett :-))

2012. márc. 19. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Én se úgy értettem!Nem a baba változik,hanem a doki véleménye.Ezért írtam,hogy tévedhet :)
2012. márc. 19. 13:00
 7/9 anonim válasza:
Sziasztok! én is ma voltam ultrahangon, 18hetes és 4naos terhes vagyok. Mi nagyon kisfiúra készültünk lélekben, a párom is biztos volt benne, hogy kisfiú mert náluk már egy jó pár generáción keresztül csak fiú születik. Már teljesen beleéltük magunkat, hogy fiúnk lesz és én egyébként is nagyon kisfiút szeretnék... viszont ma azt mondták, hogy kislánynak néz ki... lehet, hogy nagyon hülye vagyok de én hazáig sírtam. Tudom, hogy az a legfontosabb, hogy egészséges, nekem is az a legfontosabb, de nagyon váratlanul ért. Még kislány nevem sincs.. egyébként a doki nem is nagyon figyelt oda, csak az ebéden járt az esze... :( Elképzelhető, hogy mégis kisfiú??
2012. márc. 19. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 19. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem a 12 hetesen 80%fiut mondtak,most 30 hetesen a 100:-)ik kivizsgalas utan is lanyt mondtak,ugyhogy igen valtozhat:-)
2012. márc. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!