Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26. hetet töltöttem be, a...

26. hetet töltöttem be, a babám pedig a doki szerint ma faros, ez változhat?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ha nem fordul meg 4 hét múlva , akkor be kell menjek, de mi fog történni?
2008. szept. 8. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ma kezdem a 37.hetet és nekem is faros még mindig. Nem tudom mit akarhat a dokid a 30.héten,hisz az még messze van a "végétől",addig még megfordulhat.
2008. szept. 8. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 28 hetes vagyok. Mikor a dokim nézte ultrahangon mindig faros volt, ahogy kijöttem már meg is fordult:D Még sokszor érzem most is forogni.

2008. szept. 8. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
december 28-án voltam NST-n, faros volt. Másnap reggel elment a magzatvíz, bementünk és már nem volt faros, be volt fordulva! Este éreztem is, hogy megfordult, de első baba-tapasztalatlan voltam és nem mertem elhinni, hogy jól érzem-e. Úgyhogy ne aggódj, még az utolsó pillanatban is megfordulhat!
2008. szept. 8. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam.

Hirtelen rossz volt amikor a doki mondta, mert olyan furcsa képet vágott hozzá, mintha legalábbis valami nagy gond lenne.

Aztán megkérdeztem mi a baj, erre azt mondta, hogy nagyon feszes a méh izomzat és nehezen fordul a baba, de reméli, hogy 4 hét mulva már megfordul, mert akkor bentfog és megoldja..

Hát ezért nem értettem, mert sokan mondják , hogy még a végén is megfordulhat.

Addig szednem kell a magnesii citrici-t elég nagy adagban, hátha segít lazulni.

2008. szept. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!