Normális a hüvelybe nyilaló szúrkálás?
Egyelek meg, ha azt mondta, hogy nem az, akkor valószínű nem az.
Hívd fel mondd meg neki, hogy megint észlelted. Vagy hívd fel a védőnőt. Valószínű azt mondják majd szedj több magnéziumot. Ennyi.
Szia!
Nem gond, nekem is volt, sőt néha még mindig szokott lenni.
28hkm.
Nekem is volt/van ilyen panaszom, említettem az orvosomnak kétszer is, mindkétszer azt mondta, hogy nem probléma, nyúlnak a szalagok ahogy nő a méhem, és ez az egész altestre kihatással van.
Pihenés és magnézium!:)
16+1 hkm
Normális teljesen, nem tudom, miért mondta a dokid, hogy nem. Abszolut egyetértek azzal a hozzászólással, hogy nyúlnak a szalagok és kihat oda is. Én is tapasztalom, nincs gond, csak nő a baba :)
Szintén első babás, 9hkm
Köszi Neked is :-)
Jajj el is felejtettem gratulálni a babához az előző hozzászóloknak és persze Neked is kedves utolsó! :-)
És Te nem ilyedtél meg? Szedsz rá vmit? Mert az elején én sem ilyedtem meg, csak amikor rendszeres lett...
Nem szedek semmit. Megijedtem, persze. :) Épp ugy, ahogy a hasszúrásnál is, utána a köldökömnél szúrt, utána a hüvelyben.. mindnél megijedtem, ahogy minden más apró változáson is, aztán már rájöttem, hogy fölösleges :) Csak furcsa még, hogy nem ment át ilyen változáson a testünk, meg persze túl is aggódjuk a dolgokat, mert féljük a babát :) Nekem most pl. napok óta annyira feszít a hasam, mintha benne lenne egy 8hónapos baba és nyomná erőből :) Nem szedtem rá semmit, és ezzel se tudok most mit kezdeni, igyekszek minél többet ágyban lenni, az segít !
Neked is jó babavárást ! :) 9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!