Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom hülye kérdés, de miért...

Tudom hülye kérdés, de miért nem nézik mindenkinél a méhszáj állapotát?

Figyelt kérdés
A C-s értékekre gondolok. Nekem mindig megnézi az orvos, aminek én örülök is, mert váratlanul érne, ha csak a kórházban derülne ki, hogy emiatt valami baj lehetne. Csak azért kérdezem, mert egyik barátnőm hülyének nézett, hogy azt csak akkor nézik, ha valami baj van. De ha nem nézik nem is tudják, hogy baj van. Mert itt fenn is lég sokaktól látom a kérdésben a méhszáj értéket, és nekem azért megnyugtató, hogy tudom...

2013. febr. 18. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem minden alkalommal megvizsgált az orvosom. akkor is, ha valami problémával mentem, de akkor is, amikor havi vizsgálat volt. Ha nem vizsgált volna meg, akkor nem is tudtunk volna róla, hogy 3000es értékről 2000-re változott a méhszáj állapota. Tény, hogy ő az az orvos, aki nem durván vizsgál, éppen hogy egy gyors tapintás volt és már mondta is. A 35. héten pedig már 1000 volt. A legvégén egy másik orvosom lett, szabadság miatt. Na ha végig hozzá jártam volna lehet nem a 39. héten szülök. Ő a 38. héten úgy megvizsgált, hogy egy másfél napig csak rózsaszín folyásom volt. Eléggé megijedtem, mert harántfekvésű volt a babám, császárra kiírva. Egyébként ettől függetlenül talán alaposabb volt, mint az eredeti orvosom. Ez az egész Szolnokon történt, szóval ott vizsgálnak.
2013. febr. 19. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, méhnyakat akartam írni.
2013. febr. 19. 12:26
 13/14 anonim válasza:
Nekem két ismerősnél is koraszulest és sajnos magzatelhalast okozott a méhszajvizsgalat. Nalunk a dokik nem is nyúlkalnak csak ha gond van.
2013. márc. 16. 22:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom 13-as. Nem tudom, nekem a környezetembe 1 ember mondta eddig, hogy nem vizsgálták, mindenkit vizsgáltak, és semmi baj nem lett... Furcsa dolgok ezek...
2013. márc. 17. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!