Milyen érzés ha nyílik a méhszáj?
Figyelt kérdés
eddig cg 3000. szurkál nagyokat a hasamalja.de lehet h csak felfáztam meg napok óta szédelgek:(2013. febr. 13. 15:57
1/12 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem, pedig egyik napról a másikra egy ujjnyira kinyíltam...
2/12 anonim válasza:
azt nem lehet érezni. hány hetes vagy? a szúrkálás jelezhet tágulást. ha úgy érzed felfáztál szedjél tőzegáfonyát, a szédülés lehet vashiány,vérszegénység én is igy vagyok, nekem még a hasam is fáj, de az a súlytól, szedjél magnéziumot és pihenj sokat
3/12 anonim válasza:
Nekem a derekam alja görcsöl és nekem is szurkál a hüvelyem. Én a 23. hét óta nyílok sajnos.
27hkm.
4/12 A kérdező kommentje:
28hetes vagyok. a derekam is szokott fájni meg mintha be akarna csípődni.
2013. febr. 13. 16:05
5/12 A kérdező kommentje:
a vasam lement 7-re 23-ról
2013. febr. 13. 16:08
6/12 anonim válasza:
az orvos nem mondta hogy szedjél vasat? én is sokat aggódom nehogy kinyiljak de nem szabad aggódni, én 29 hetes vagyok, mindig gondolj arra minden rendben lesz 2-es voltam
7/12 A kérdező kommentje:
gravidát szedek.voltam görcsölés miatt dokinál azt mondta ha újra görcsölök kórház.de most csak szurkál:((
2013. febr. 13. 16:22
8/12 anonim válasza:
Nekem minden terhesség végére 4-5 centire kinyílt, de a keményedéseken kívül nem éreztem semmit.
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó neked a keményedés fájt?sokszor volt egy nap? mert nekem sokszor és mind fáj.:(
2013. febr. 13. 18:04
10/12 anonim válasza:
Két hete elég sűrűn nyilalgatott a hüvelyem, biztos voltam benne hogy nyílik a méhszájam, de nem, a doki azt mondta hogy tök zárt vagyok. Úgyhogy a nyilalgatás sem mérvadó ezek szerint.
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!