Hányszor válthatok nőgyógyászt terhességem alatt?
Ahányszor akarsz!!
Nekem sincs fogadott dokim még,de nagyon elgondolkozok rajta hogy nem is kell!!! Minek neki pénzt adni!!! Ugy is megvizsgál!!!Nyugodtan hagyd ott azt a dokit hisz az a fontos hogy te és a baba jó orvosi kézbe legyen!!!
Sztk-s a rendelés? Mert ha igen tudd meg hogy a dokik közzül ki mék nap rendel és aki a legszimpibb mindig hozzá járj!!Mert általába mindig van megszokott napjuk!! Én 11hetes vagyok még csak de már 3 orvos látott!
Naponta, ha akarsz:-)
Én hülye voltam, mert nem váltottam, a legnagyobb hibát követtem el akkor.
Senki nem mondta, hogy fizetned kell, miért kell azonnal betámadnod?? :-\
A tapasztalat az, hogyha fizetsz, rendesen foglalkoznak veled és az újszülötteddel, normális ellátást kapsz, lesz minden vizsgálatra időpontod, nem kell félnapokat várnod sehol stb., a doki benn van rendesen szülésnél is, figyelemmel kísér, nem azt mondja, hogy majd szólj, ha jönni akar a gyerek stb.
Kövezzetek meg, de nekünk ez havi 6.000 forintot + szülésnél 30.000-et simán megért.
Ez akkor is így van, ha háborogsz, ha nem.
Ahol én lakok ott sztk-ban ahhoz a dokihoz mész terhesgondozásra aki éppen bent van...
Én 23 hetes vagyok és még nem találkoztam 2x ugyanazzal az orvossal.
De aki azt írta, hogy ha nincs magánorvosod akkor így is úgy is megvizsgálnak az nem igaz. Engem most vizsgáltak meg először azóta hogy megállapították a terhességet, pedig nincs fogadott orvosom... :/
Én 19 hetes vagyok és eddig 2 nődokinál voltam. Egyiknek a magánrendelésén, másiknál a kórházban. Egyik rosszabb volt, mint a másik, úgyhogy most egy harmadikat szeretnék "megnézni" magamnak. Neki is a magánrendelésére mennék. Azzal nincs bajom, ha a szülésért fizetni kell neki, csak csinálja rendesen és a terhesség alatti látogatásokkor is legyen jó fej és mondjon mindent - lévén, hogy ez az 1. terhességem.
Védőnőnek direkt mondtam, hogy még nincs konkrét nődokim, ezért ne írjon be senkit a kiskönyvbe és nem írt be. Nem volt ezzel gond.
Viszont nem tudom, hogy hány hetes korban kell valakit felkérni, hogy legyen a választott szülészorvosom... meddig nem késő. Valakinek van tippe?
Amúgy valszeg csak szülésznőt fogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!