Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni, ha a pocaklak...

Mit lehet tenni, ha a pocaklakó semmire nem indul be? Nem segített sem a csoki, sem a kóla, sem a simi.

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 05:38
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
egyáltalán nem mozog?
2009. szept. 8. 05:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Néha mintha éreznék valamit,de nem rúg akkorákat,mint eddig.Arra gondoltam,elmegyek a védőnőhöz meghallgatni a szívhangot.
2009. szept. 8. 06:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Hányhetes vagy?
2009. szept. 8. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne várogass,menj dokihoz!
2009. szept. 8. 07:40
 5/9 A kérdező kommentje:
27 hetes vagyok.Reggel visszafeküdtem és akkor rúgott egy pár nagyot.De aztán megint elcsendesedett.
2009. szept. 8. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj. Van, hogy órákon keresztül nem érzed a mozgást, attól függetlenül Ő mozog, csak nem rúg olyan nagyokat és ha közben csinálsz valamit vagy el vagy foglalva észre sem veszed, hogy már megint mozgott. Én mikor a kisfiammal voltam terhes egyszer nagyon beparáztam. Minden reggel éreztem a mozgást, de akkor 1x nem és rohantam is a védőnőhöz sírva, hogy valamit csináljon mert nem mozdult meg tegnap este óta. Megnézte a szívhangot és olyan jó volt hallani, megnyugodtam :) Ha nagyon izgulsz inkább menj el a védőnőhöz és nézesd meg, de tuti, hogy semmi baj nincs:) Egyébként nekem azt mondta a védőnő, hogy akkor aggódjak ha egész nap 1x sem érzem mozogni.

2009. szept. 8. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Amióta beállt ez a hűvösebb idő, azóta én sem érzem annyira, hogy mocorogna olyan sűrűn, mint eddig, bár még csak 18 hetesek vagyunk. Nem tudom összefüghet-e az időjárással. Én is ma fél 10-ig aludtam, este meg már 10-kor elájultam. Remélem ő is ennyit alszik, azért nem érzem annyit.
2009. szept. 8. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem nincs miért aggódnod, 27 hetesen nekem is sokszor volt hogy akár egy egész napig vagy kettőig nem éreztem semmit, azután meg kirugta az oldalamat a következő nap. Azóta is sokszor volt hogy egyes napokon pár rebbenésen kívül nemnagyon éreztem mást!

40h km

2009. szept. 8. 10:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Voltam védőnőnél és meghallgattuk a szívhangot.Minden rendben van!Azt mondta,hogy bejött a hűvösebb idő és emiatt belassulnak.
2009. szept. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!