Mit lehet tenni, ha a pocaklakó semmire nem indul be? Nem segített sem a csoki, sem a kóla, sem a simi.
Szia!
Ne aggódj. Van, hogy órákon keresztül nem érzed a mozgást, attól függetlenül Ő mozog, csak nem rúg olyan nagyokat és ha közben csinálsz valamit vagy el vagy foglalva észre sem veszed, hogy már megint mozgott. Én mikor a kisfiammal voltam terhes egyszer nagyon beparáztam. Minden reggel éreztem a mozgást, de akkor 1x nem és rohantam is a védőnőhöz sírva, hogy valamit csináljon mert nem mozdult meg tegnap este óta. Megnézte a szívhangot és olyan jó volt hallani, megnyugodtam :) Ha nagyon izgulsz inkább menj el a védőnőhöz és nézesd meg, de tuti, hogy semmi baj nincs:) Egyébként nekem azt mondta a védőnő, hogy akkor aggódjak ha egész nap 1x sem érzem mozogni.
Szia! Szerintem nincs miért aggódnod, 27 hetesen nekem is sokszor volt hogy akár egy egész napig vagy kettőig nem éreztem semmit, azután meg kirugta az oldalamat a következő nap. Azóta is sokszor volt hogy egyes napokon pár rebbenésen kívül nemnagyon éreztem mást!
40h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!