Én 5 hét 3 naposan voltam és még nem látta, egy hét múlva kell visszamennem. Előfordulhat, hogy később találják meg a babát?
Milyen UH-t csinált? Amúgy lehet, hogy kicsit korán mentél, én 6 hetesen voltam először, akkor látott petezsákot. Lehet, hogy a pé-ed is picit később volt, és kisebb a babi.
A méhnyálkahártyát sem látta vastagabbnak?
Ne aggódj, ha a teszt kimutatta a babát, akkor az ott is van!
Nekem az egyik munkatársam járt így, egy rakás pozitív teszt után ment el dokihoz, 5 hetes kismama volt akkor és az orvos nem látott semmit a méhében. Őt is visszahívták egy héttel később és ott volt a bébi! :))
Szóval fel a fejjel, ez még nem jelenti azt hogy biztos méhen kívüli terhességről van szó!!
A 2. vagyok.
Ez jót jelent, tudom, hogy nehéz, de türelem. És ha barnázol, akkor sok pihi, fekvés!
Szorítok nektek!
szia!
ne aggódj!
én is hasonlóan jártam: mens napjától barnáztam, de tesz alapján tudtam, hogy terhes vagyok. így elmentem az orvoshoz aki természetesen nem látott semmit, sőt nekem akkor még nem is volt igazán vastag a nyélkahértya, ezért azt gondolták méhen kívüli lesz... két naponta kellett emiatt bejárnom, de két hét múlva a 6. héten látszodott 7,5 mm gestatos gyűrű. állítólag ebből lesz a petezsák. most töltöttem be a hetedik hetet és a jövő héten megyek vissza uh. én is remélem hog ylátszódni fog már a babó.
szóval ne izgulj, lehet hogy kicsi és kicsit szégyenlős, ezért nem látták még. 1-2 hét múlva biztos mionden ok lesz
addig is soat simogasd és beszélj hozzá, érezni fogja hogy nagyon szereted így jobban fog kapaszkodni :-D
jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!