Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit találjak ki, hogy megultra...

Mit találjak ki, hogy megultrahangozzanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy egy kicsit hulye kerdes, de kulfoldon elek, es itt nagyon ritkan van uh., az egesz varandossag alatt csak haromszor. Most vagyok 18 hetes, es a kovetkezo uh. csak szeptember vegen lenne. En viszont nagyon turelmetlen vagyok, szeretnem tudni a kisbabam nemet. Itt sajnos nincs lehetoseg magan uton elmenni ultrahangra, ugyhogy arra gondoltam, hogy holnap bemegyek a nogyogyaszatra, es azt mondom, hogy van valami panaszom, hogy lathassam a babat.

De mit mondjak? Kemenyedek? Vagy faj?

A rosszallo megjegyzesektol kerlek kimeljetek, tudom, hogy gyerekes dolog, de egyszeruen nem birok varni meg masfel honapot! :)

koszi elore is!

2011. aug. 14. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én helyedben azt mondanám, hogy eddig olyan kis ficánka volt és már két napja nem érzed a mozgását. Szerintem meg fogják csinálni.
2011. aug. 14. 21:10
 2/17 anonim ***** válasza:
Nincs arrafelé 4D-s ultrahang? Azt bármikor igénybe lehet venni.
2011. aug. 14. 21:12
 3/17 A kérdező kommentje:

koszi!

4d-s videot nem csinalnak, viszont a legtobb korhazban van 3d is a gepeken. Az a baj, hogy a privat ultrahangnal is kernek beutalot, de nem kaptam a vedonomtol, mert nem latja egeszsegugyi okat. Holnap meg beprobalkozom a haziorvosomnal, hatha ad beutalot, de ha nem, akkor a korhaz pont utba esik :)

2011. aug. 14. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Örülök, hogy pazarlod a TB pénzét! A türelmetlenséged miatt 3 embert ölhetsz meg.
2011. aug. 14. 21:20
 5/17 A kérdező kommentje:

Kedves 16 eves Tibor!

Jot nevettem a hozzaszolasodon. Egyebkent mint emlitettem, maganban is elmennek szivesen, ha lenne ra lehetoseg. Agyilkossagok miatt pedig vizesre sirom majd a parnam ejjel. :-)

2011. aug. 14. 21:23
 6/17 anonim ***** válasza:
Tb ő is ugyan úgy fizeti
2011. aug. 14. 21:23
 7/17 anonim ***** válasza:

tibor95 neked ez miért fáj?

Külföldön él, nem a te pénzedet költi.

Szerintem is mond azt, hogy nem nagyon érzed a mozgást és szeretnéd látni. Lehet, így is csak a szívhangot nézik majd meg. ha van szívhang, nem csinálnak uh-ot, mert 18 hetesen még nem törvényszerű, hogy mindennap érezd a mozgást, nagy a hely, még el tud bújni. Próba szerencse. Majd írd meg, mi volt!

2011. aug. 14. 21:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hogy a kedves utolsó sem tudja befogni a klaviatúráját.

Pazarolja a TB-pénzét? Ő is fizeti!

Majd akkor rinyálj ilyen dolgok miatt, amikor azt az egészségügyi ellátást kapja az ember, amit megérdemel, és amit megfizet. Ez jelenleg nincs így.

2011. aug. 14. 21:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Tibi nyugi nem egy orszàgba laktok :D na szoval én is azt mondanàm hogy kevesebbet mozog és nagyon fàj vagy ilyesmi.ha bärmi panaszod van meg kell néznie.én is külföldön lakok de nàlunk 4 hetente van uh.sok sikert drukkolok :)
2011. aug. 14. 21:30
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
jóvan má de okos itt mindenki... így kiszúrni egy 95 éves papával...
2011. aug. 14. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!