Mit találjak ki, hogy megultrahangozzanak?
Sziasztok!
Tudom, hogy egy kicsit hulye kerdes, de kulfoldon elek, es itt nagyon ritkan van uh., az egesz varandossag alatt csak haromszor. Most vagyok 18 hetes, es a kovetkezo uh. csak szeptember vegen lenne. En viszont nagyon turelmetlen vagyok, szeretnem tudni a kisbabam nemet. Itt sajnos nincs lehetoseg magan uton elmenni ultrahangra, ugyhogy arra gondoltam, hogy holnap bemegyek a nogyogyaszatra, es azt mondom, hogy van valami panaszom, hogy lathassam a babat.
De mit mondjak? Kemenyedek? Vagy faj?
A rosszallo megjegyzesektol kerlek kimeljetek, tudom, hogy gyerekes dolog, de egyszeruen nem birok varni meg masfel honapot! :)
koszi elore is!
koszi mindenkinek!
holnap megirom, hogy mi volt! Aztan azon agyalok meg, hogy lehet elmegyunk egy maganklinikara, mintha ott akarnek szulni, es kerek egy rendes konzultaciot uh-gal.
Nem megbántani akarlak, és ez nem is rosszalló megjegyzés, inkább tanács:
ne találj ki semilyen problémát, ami nem létezik (nem mozog, keményedik), mert akkor az tuti be fog következni, akkor meg ostorzhatod magad utólag. Itthon ismert mondás a "Ne fesd az ördögöt a falra". Sajnos általában be is jön.
Nem kell babonásnak lenni.
Tiborkám, te mit keresel ilyen kérdések között?
Szia Banya :) Drukkolok hogy mutassa magát D.A. del A. kistesója :)))
Szerintem is megnéznek ha azt mondod, nem ficánkol, legyél nagyon aggódó és stresszes, mert ugye azt nem szabad egy kismamának, inkább egy megnyugtató UH, mint nyugibogyót szedni...:)
üdv, A és G anyukája :)
Koszi, A. es G. anyukaja! :D
remelem, Diego utan most kapunk egy kislanyt a Jezuskatol, de ha fiu lesz, azt sem hagyjuk a korhazban :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!