A barátnőim ijesztgetnek, hogy túl rövid a baba combcsontja. Már bánom hogy megmutattam nekik a leletemet. Szerintetek sem túl jó a combcsont méret? Férjem elég rövid lábú. :-) 12+0 napi UH.
Figyelt kérdés
CRL: 53 mm
BDP: 16,7 mm
HC:62 mm
AC: 47,3
Fl: 5,2 mm
NT: 1,5 mm
2013. febr. 16. 20:03
11/15 A kérdező kommentje:
Én csak annyit kérdeztem tőle hogy jók-e a baba méretei, azt mondta hogy igen. Azért a szép hosszú combcsont jól hangzik! :-)
2013. febr. 16. 22:38
12/15 ketim válasza:
Szia.
A combcsont ilyen korban még kisebb sok esetben a baba talpánál is.:-) A 20 hét után kezd el jobban nőni és arányosodni a csontozat. 12 hetesen nekem a talpa nagyobb volt mint a combcsontja. A védőnőm mondta hogy ez így teljesen normális.
Jó babavárást.
17+5
13/15 anonim válasza:
Ne aggódj, ha baj lenne az orvos mondta volna:-)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 17. 14:20
15/15 Alid válasza:
Én is hasonló cipőben járok a combcsont hosszát illetően. 12 hetes 5 napos terhes vagyok és 6,4 mm-es a combcsont. A doktornő azt mondta minden rendben van. Későbbiekben is kisebb volt a combcsont hossza, vagy megfelelt az átlagnak? Végül hány cm-rel születtek a babáitok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!