Mennyire kell kétségbe esnem? Erősen viszketek! Epepangás?
Dél óta nagyon fáradt vagyok, hiába aludtam délután olyan vagyok mint a mosott sz.r és mellesleg alvás óta nagyon viszketek. Főleg a kezeim, nyakam, lábszáram. Nem látszik rajta semmi, sehol egy kiütés, és most olvasom a neten ezt az epepangást... és most eléggé kétségbe estem... Mennyire kell ezzel orvoshoz sietni? Ha nem múlik holnap-holnapután akkor ráérek hétfőn orvoshoz menni? Vagy annyira nagyon veszélyes hogy jobb lenne azonnal orvoshoz menni?
Csak az a bajom, hogy egy "kis" viszketés miatt ügyeletre menni...
33hkm
Feleségem ugyanilyen tünetekkel, utólagos "terhességi epepangás" diagnózissal, idő előtt (32. hét) adott életet kisbabánknak.
Tanulság a kismamáknak: nem vicc a viszketés.
Tanulság a szülész-nőgyógyásznak: a vérvétel eredménye nem várhat 1 hetet, a következő tanácsadásig!
Hála Istennek nem történt baj, de történhetett volna. Szennyezett lett a magzatvíz, de a baba tudta, hogy már nem jó neki odabent, és így gyorsan megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!