30. hetes terhes vagyok, időnként viszketek odalent, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Dokihoz járok rendszeresen, és sosem talált semmi fertőzést. Időnként szex után még égő érzés is kíséri ezt a viszketést. mÁr mondtam a dokinak is többször, de azt mondta minden rendben van. Akkor mitől viszkethetek időnként? tényleg ritkán van.2012. febr. 8. 14:56
1/6 anonim válasza:
a dokiddal levetetnék egy hüvelyváladékot... egy kis tenyésztésre, gomba ügyben ;)
várandósság alatt nagyon gyakori, én is így jártam ezzel...
2/6 anonim válasza:
En 34 hetes vagyok, es mondhatom vegigviszkettem ezt a terhesseget. Most utoljara sem talaltak semmit tenyeszteskor, megis irritalt ott a bor es idonkent viszket. Nem mindig, idonkent. En is szeretnem tudni mitol van. Es ugy is tud viszektni, h semmi semmi folyasom nincs.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én is így vagyok. Folyásom az nincs meg olyan nem hiszem hogy van, hogy egyik nap még gombás, másnap meg már semmi baj.
:( De legalább jó tudni hogy nem vagyok vele egyedül.
2012. febr. 8. 18:48
4/6 anonim válasza:
Utolso vagyok: en is megnyugodtam, h nem vagyok egyedul. Nekem is mindig az volt fura, h ha 2 napig minden oke, 3. nap miert viszketek? Amugy nalam minimalis a viszketes es irritacio is, epp annyi van amennyi zavar.
5/6 anonim válasza:
Szia
Én is 30 hetes vagyok és nálam is ez a probléma és én se értem,hogy hetekig semmi aztán 1-2 napig viszket meg minen bajom van aztán megint elmúlik.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok.Én minden vizsgálat után így járok.Vagy a gumi kesztyű vagy a vazelin.Ilyenkor pár napig kenem magam Canestennel és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!