Borotválás utáni irritációt hogyan lehet megelőzni (nemi szerven)?
Figyelt kérdés
ma megyünk a dokimhoz és most leborotváltma magam lent. ezzel nincs is probléma, de holnapra vagy azutánra viszketni fog és begyulladnak a szőrtüszők. MIÉRT?? mit csináljak? kenjem valamivel?mivel?
adjatok már légyszi tanácsot!!köszönöm.
31 hetes kismama
2009. szept. 7. 14:13
1/6 A kérdező kommentje:
leborotváltma = leborotváltam
2009. szept. 7. 14:13
2/6 anonim válasza:
Én is sok mindent próbáltam:új borotva,Neogranormon,növési irányba borotválás...,de csak akkor nincs irritáció stb.. ha epilátorral vagy gyantával van leszedve.
3/6 anonim válasza:
Szia! Én is évek óta szenvedek ezzel, nekem sem jó sehogysem. Az segitett, ha gyakran borotváltam (én naponta lehúzom, erős pengékkel, vastag habbal...) és akkor kevésbé pattog ki. Sajnálom, azt hiszem a kipattogzás mértéke is alkati kérdés, és mi a pechesek táborát erősítjük - barátnőmnek szinte semmi gondja vele. Boldog babavárást! :)
8 hetes kismama
4/6 anonim válasza:
Ne borotváld kopaszra, csak vágd le rövidre (3-5 mm), attól nem lesz bajod, mégis ápolt.
5/6 anonim válasza:
Úgy értem, legközelebb... Most max bőrnyugtató krémeket tudsz rá kenni...
6/6 anonim válasza:
kend be a párod borotválkozás után szerével, vagy szedd le krémmel. nyugodtan használhatsz krémet, csak tévhit hogy ilyenkor nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!