Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az első szülés? Mihez...

Arri001 kérdése:

Milyen az első szülés? Mihez hasonlitható?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Fájdalmas:) nem tudom mihez hasonlítani, annál nagyon fájdalmat még nem éreztem:D

Kétlányos 28hkm.

2013. febr. 15. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon embert próbáló volt. 10 órát vajúdtam, minden fájdalomcsillapító nélkül. Volt hogy lezsibbadt az egész testem, volt hogy remegtem mint a kocsonya. Mire az 1perces fájásokig eljutottam, annyira fáradt volta, hogy két fájás között elaludtam. Tehát jött egy fájás, elmúlt, ekkor elaludtam. Fél perc múlva ébredtem, mert jött a következő fájás. Ezt jópár percen keresztül. Aztán mikor már jött kifelé a babám, azt hittem kettészakad a csípőm, nagyon-nagyon fájt. Arra gondoltam közben, hogy csak ezt éljem túl, és legyen már vége!!!
2013. febr. 15. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek szörnyű! Fáj az igaz és tényleg úgy van,hogy mikor kijön a baba el is felejted a fájdalmad!
2013. febr. 15. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan fájdalmas, semmihez nem hasonlítható. De mindenki másképp éli meg. Aki nem sokat vajúdik, az könnyebnek ítéli. Én 12 órát vajúdtam, mert nehezen tágultam. Azóta se feljetettem el, pedig már 3 hónapos a kisfiam. Talán majd 1-2 év múlva merek vállalni még egy gyereket, de egyenlőre elég ő is :D
2013. febr. 15. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Mintha egy dinnyét próbálnál keresztülpréselni egy kulcslyukon. : D Számomra egyébként csodálatos élmény volt. Szó szerint egy CSODA, hogy én hoztam a világra egy emberkét. Nagyon pozitív emlék, függetlenül attól, hogy persze rohadtul fájt.
2013. febr. 15. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem olyan érzés volt mint egy nagyon brutális hasmenéses+menstruációs görcs.Majdnem elájultam folyton de aztán mégsem:)Két fájás között elaludtam percekre.

A kitolás az már nekem jó volt mert valahogy nem fájt annyira elég hamar kint is volt 4-5 tolásra.Az viszont borzasztó volt mikor a feje feszítette a hüvelyemet belülről.Aztán gátat kellett vágni és csak úgy tudott kijönni.Nekem szerintem az fájt a legjobban.Mármint nem a vágás, azt nem is éreztem hanem az a feszítés.

2013. febr. 15. 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Azt még hozzá tenném,hogy mikor kijött hirtelen minden fájdalmat mintha elvágtak volna.

És az egész hiába fájt csodálatos volt:))

2013. febr. 15. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon könnyű volt,az első másfél óra volt vajúdással,szüléssel,a második,4és fél óra.Most várom a 3-at.:-)Nagyon fáj,erős görcsökkel jár.Úgy érzi az ember lánya,hogy 10es skálán 15ös a fájdalom.Aztán a tolófájások jönnek,onnan már nem fáj annyira sztem..Maga a szülés már nem vészes,csak a vajúdás.Legalább is én ezt tapasztaltam!
2013. febr. 15. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Én sem éreztem ennél nagyobb fájdalmat még.

Menstruációs fájdalom szorozva ezerrel.

Két fájás közt én is szinte aludtam, annyira kimerültem.

Mikor a feje már jött, azt hittem szétrepedek a csiklómtól a köldökömig.

Viszont nálam nem jött az, hogy ha megszületik majd nem érzel fájdalmat. Fenét. Két hétig nem tudtam ülni, állandóan sírtam mikor valaki megkérdezte milyen volt a szülés, mert akárhányszor elmeséltem újra is éltem. Szóval nekem akkora csoda nem volt. Persze szeretem-imádom, ez nem kérdés. De, hogy én mostanában nem szülök még egyszer az tuti.

2013. febr. 15. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem borzasztó volt. 14 óra, a végén az EDA sem hatott,már legszívesebben meghaltam volna. Annyira fájt , hogy háromszor hánytam és végig remegtem. Amikor bújt ki a baba, iszonyatosan feszített.

Azt hittem, bírom a fájdalmat, de ekkorára nem számítottam.

DE MEGÉRTE!!!!!!!!!!!! :)

2013. febr. 15. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!